Architect Rheezerveen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Rheezerveen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Rheezerveen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rheezerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Rheezerveen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Rheezerveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rheezerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Collendoorn, Diffelen en Heemserveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rheezerveen

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Rheezerveen? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Rheezerveen te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rheezerveen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rheezerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rheezerveen – Voor een geweldige ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Rheezerveen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rheezerveen nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Rheezerveen voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Rheezerveen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Rheezerveen. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Rheezerveen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rheezerveen.

Nu interieurarchitect uit Rheezerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rheezerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rheezerveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woning zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Rheezerveen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Rheezerveen in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rheezerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rheezerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rheezerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rheezerveen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Rheezerveen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Rheezerveen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Rheezerveen om te kijken wat de kansen zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rheezerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rheezerveen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Rheezerveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rheezerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rheezerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rheezerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rheezerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rheezerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rheezerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rheezerveen

Creatieve oplossingen

19 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Bastiaan van de Veen

Ging lekker snel

11 mei 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Petronella van Dijk

Alles waar we op hoopten

9 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Karin Postma

Voelde meteen prima

27 april 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Ook werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Zeer fijn!

- Daniëlle van der Laan

Zo goed voor de klant

25 april 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Manon Janssen

Tuin ziet er weer super uit

16 april 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Marinus van der Horst

Zo prima voor de klant

11 april 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Simone Visser

Content met inrichting

3 april 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Leonie van Beek

Content met inrichting

27 maart 2024

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Super content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Esther Schouten

Uitgelichte architecten uit Rheezerveen

DCAD Teken – en Adviesbureau

Langewijk 45
7701 AA Dedemsvaart
Nederland

06 20297848
http://www.dcad.nl/

Architectuur Jaap Drent

Dedemsvaartseweg-Noord 106
7775 AK Lutten
Nederland

0523 265 867
http://www.selectbouwnet.nl/

Select Architectuur

Dedemsvaartseweg-Noord 106
7775 AK Lutten
Nederland

0523 265 867
http://www.selectbouwnet.nl/