Architect Roodeschool

Wil jij een ijzersterke architect in Roodeschool die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Roodeschool verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Roodeschool – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Roodeschool gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Roodeschool
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roodeschool, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zijldijk, Oosternieland en Oldenzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Roodeschool

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Roodeschool? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Roodeschool te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Roodeschool gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Roodeschool

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Roodeschool – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Roodeschool ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Roodeschool te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Roodeschool die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Via ons netwerk in Roodeschool hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om jouw project tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Roodeschool met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Roodeschool nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Roodeschool kan je tevens adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Roodeschool in te schakelen. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Roodeschool.

Nu interieurarchitect uit Roodeschool zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Roodeschool zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Roodeschool maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Roodeschool is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Roodeschool straalt je woonhuis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Roodeschool.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roodeschool?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roodeschool‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Roodeschool – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Roodeschool. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Roodeschool houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Roodeschool om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Roodeschool.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Roodeschool – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Roodeschool eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Roodeschool?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Roodeschool te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Roodeschool

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Roodeschool. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Roodeschool en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Roodeschool die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Roodeschool

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

16 juli 2024

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Mariska Willemsen

Vlot geregeld!

9 juli 2024

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Remco de Lange

Super klantvriendelijk

2 juli 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Vincent de Leeuw

Schitterend ontwerp

28 juni 2024

Ontwerp was uitstekend en hebben een mooi tarief ontvangen. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Roy Blom

Volledig ontzorgd

15 juni 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Elizabeth Vermeulen

Vakkundig

8 juni 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Danny Mol

Plan was kritisch, executie beter

3 juni 2024

Prima project voor de verbouwing, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Thomas Kok

Gauw gegaan!

28 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Matthijs van der Linden

Tevreden

19 mei 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Thomas van den Broek

Uitgelichte architecten uit Roodeschool

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/

Architectenburo Nienhuis

Vlasakker 4
9982 HG Uithuizermeeden
Nederland

0595 412 677
http://www.architect-nienhuis.nl/