Architect Schellinkhout

Ben jij opzoek naar een top architect in Schellinkhout die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Schellinkhout verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schellinkhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Schellinkhout gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Schellinkhout
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schellinkhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterblokker, Zwaag en Westwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schellinkhout

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Schellinkhout? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Schellinkhout. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Schellinkhout wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schellinkhout gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schellinkhout

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schellinkhout – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Schellinkhout ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Schellinkhout te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een zeldzaam design kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Schellinkhout die volkomen autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Schellinkhout is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Dankzij ons netwerk in Schellinkhout hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er steeds een architect aanwezig om jouw karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Schellinkhout met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schellinkhout nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Schellinkhout van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Schellinkhout in te huren. Een interieurarchitect in Schellinkhout is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schellinkhout.

Nu interieurarchitect uit Schellinkhout zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schellinkhout zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schellinkhout maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Schellinkhout is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Schellinkhout straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schellinkhout.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schellinkhout?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schellinkhout‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schellinkhout – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het forse aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schellinkhout.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schellinkhout – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de prijsstelling van een architect in Schellinkhout en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schellinkhout?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schellinkhout te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schellinkhout

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schellinkhout. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schellinkhout en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schellinkhout die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schellinkhout

Afspraak is afspraak

20 januari 2023

Tarief, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Paulus Scholten

Prachtig concept

14 januari 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Mirjam Hermans

Fatsoenlijk plan en degelijk uitgewerkt

5 januari 2023

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Dennis de Jong

Prachtig project en lage tarieven

25 december 2022

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Renate van der Meulen

Klantgericht

20 december 2022

Zeer professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Marloes van der Horst

Creatieve oplossingen

17 december 2022

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Marco Smit

Begaan en nieuwe ideeën

9 december 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Matthijs Smit

Artistiek en niet duur

27 november 2022

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- Hanneke Timmermans

Perfect ontzorgd

24 november 2022

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Martin Mulder

Uitgelichte architecten uit Schellinkhout

Dakterras.nl BV

Groothandelsmarkt 9
1681 NN Zwaagdijk
Nederland

020 779 6594
http://www.dakterras.nl/

Helder 3D

Cees Buddingh'hof 67
1628 WJ Hoorn
Nederland

06 54668997
http://www.helder3d.nl/

Olivier F. van Meer Design B.V.

Zuideruitweg 66
1608 EX Wijdenes
Nederland

06 53311089
http://www.oliviervanmeer.com/