Architect Simonshaven

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Simonshaven?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Simonshaven verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Simonshaven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Simonshaven gezocht?

Een architect uit Simonshaven vinden

Architect Simonshaven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Simonshaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Goudswaard, Piershil en Heenvliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Simonshaven

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Simonshaven? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Simonshaven. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Simonshaven wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Simonshaven gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Simonshaven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Simonshaven – Voor een geweldige belevenis

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Simonshaven gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Simonshaven nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Simonshaven van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Simonshaven van belang zijn. Een interieurarchitect in Simonshaven is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Simonshaven.

Nu interieurarchitect uit Simonshaven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Simonshaven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Simonshaven maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Simonshaven is relatief makkelijk met een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Simonshaven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Simonshaven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Simonshaven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Simonshaven – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Simonshaven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Simonshaven – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een ontzettend goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Simonshaven iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Simonshaven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Simonshaven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Simonshaven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Simonshaven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Simonshaven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Simonshaven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Simonshaven

Geweldig concept

21 mei 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Vlug geschakeld hierover dus aangenaam.

- Martine Martens

Snel gegaan

17 mei 2024

Offertes vlug ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitvoerig uitgewerkt.

- Eva van Leeuwen

Mooi ontwerp

8 mei 2024

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Gauw geschakeld hierover dus fijn.

- Petrus van Leeuwen

Afspraak is afspraak

3 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn kritisch nagekomen en nette prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Paul de Lange

Snel overeengekomen!

20 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Mirjam van der Meer

Prachtige transformatie

15 april 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet volkomen onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Anna van Dam

Goed plan en degelijk uitgewerkt

12 april 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Renate Scholten

Volledig ontzorgd

1 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Richard de Koning

Deskundig

23 maart 2024

Eerlijk en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Vincent Mol

Uitgelichte architecten uit Simonshaven

Group ABC Ontwerpt en Ontwikkelt

Kerkstraat 13
3264 AH Nieuw-Beijerland
Nederland

078 682 0320
http://www.group-abc.nl/

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/

Co Oudshoorn Architectuur

Bernissedijk 17
3238 BM Zwartewaal
Nederland

0181 750 304
http://www.architectuurenco.nl/