Architect Steenwijkerwold

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Steenwijkerwold?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Steenwijkerwold verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Steenwijkerwold – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Steenwijkerwold gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Steenwijkerwold
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenwijkerwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Basse, Zuidveen en Marijenkampen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Steenwijkerwold

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Steenwijkerwold? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Steenwijkerwold gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Steenwijkerwold. Een architectenbureau in Steenwijkerwold heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Steenwijkerwold meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Steenwijkerwold

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Steenwijkerwold – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Steenwijkerwold ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Steenwijkerwold te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Steenwijkerwold die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Steenwijkerwold is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Steenwijkerwold. En zo is jouw karwei steevast tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Steenwijkerwold naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Steenwijkerwold nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Steenwijkerwold kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Steenwijkerwold in te huren. Een interieurarchitect in Steenwijkerwold is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Steenwijkerwold.

Nu interieurarchitect uit Steenwijkerwold zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Steenwijkerwold zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Steenwijkerwold maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Steenwijkerwold is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Steenwijkerwold straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Steenwijkerwold.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steenwijkerwold?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steenwijkerwold‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Steenwijkerwold – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Steenwijkerwold.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Steenwijkerwold – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en echt vrijblijvend enkele offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Steenwijkerwold gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven geboden krijgt! Als de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Steenwijkerwold?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Steenwijkerwold te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Steenwijkerwold

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Steenwijkerwold. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Steenwijkerwold en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Steenwijkerwold die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Steenwijkerwold

Grote expertise maar betaalbaar

20 juni 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Michel de Boer

Prachtige inrichting

11 juni 2024

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Vanessa Boer

Ging goed in overleg

5 juni 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Willem Kramer

Ging lekker snel

26 mei 2024

Offertes snel ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg zorgvuldig uitgewerkt.

- Tom Mol

Tuin ziet er weer fantastisch uit

22 mei 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Caroline de Koning

De uitvoerende partij was eersteklas

14 mei 2024

Kritisch plan voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren doorzichtig en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Jacob Huisman

Klantvriendelijk

8 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Antonius de Groot

Betrouwbaar en vlug

1 mei 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Franciscus Vos

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

23 april 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Chantal Scholten

Uitgelichte architecten uit Steenwijkerwold

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/

ar|chitectuur

Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Nederland

06 52417316
http://www.ar-chitectuur.com/

Paul Ruiter Architectenbureau

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

06 55704858
http://www.paulruiter.nl/