Architect Tegelen

Behoefte aan een professionele architect in Tegelen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Tegelen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Tegelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Tegelen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Tegelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tegelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maasbree, Kessel en Baarlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tegelen

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Tegelen? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Tegelen. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tegelen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tegelen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tegelen – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Tegelen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Tegelen die helemaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Tegelen is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Tegelen. En zo is je project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Tegelen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tegelen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Tegelen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Tegelen in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tegelen.

Nu interieurarchitect uit Tegelen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tegelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tegelen maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Tegelen is relatief makkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Tegelen. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Tegelen. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tegelen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tegelen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tegelen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tegelen – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Tegelen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Tegelen kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Tegelen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tegelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tegelen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Tegelen eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tegelen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tegelen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tegelen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tegelen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tegelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tegelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tegelen

Redelijke prijs voor prachtig werk

19 november 2023

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Albert Willemsen

Redelijke prijs voor schitterend werk

13 november 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Jeffrey de Lange

Echt klantvriendelijk en verfrissend

9 november 2023

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Arjan de Bruijn

Erg bruikbaar proces

3 november 2023

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Nathalie de Leeuw

Daadkracht en te betalen

24 oktober 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Martijn Koning

Fantastisch concept

10 oktober 2023

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Gauw geschakeld hierover dus aangenaam.

- Petra van Dijk

Zo prima voor de klant

4 oktober 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Mirjam Koster

Weer helemaal opgefrist

28 september 2023

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Angela Bos

Specialist!

18 september 2023

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook goed.

- Paul van de Veen

Uitgelichte architecten uit Tegelen

Wil Houba Constructions

Sinselveldstraat 27
5912 CA Venlo
Nederland

077 352 8845
http://www.wh-constructions.nl/

BRO Tegelen

Industriestraat 94
5931 PK Tegelen
Nederland

077 373 0601
http://www.bro.nl/

CAS exhibition partners

Blauwwater 16
5951 DB Belfeld
Nederland

077 475 2600
http://www.cas.nl/