Architect Veelerveen

Behoefte aan een ijzersterke architect uit Veelerveen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Veelerveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Veelerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Veelerveen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Veelerveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veelerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vriescheloo, Blijham en Wedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Veelerveen

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Veelerveen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de passende kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Veelerveen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Veelerveen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Veelerveen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Veelerveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Veelerveen – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Veelerveen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Veelerveen gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Veelerveen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Veelerveen nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Veelerveen voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Veelerveen zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Veelerveen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Veelerveen.

Nu interieurarchitect uit Veelerveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Veelerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Veelerveen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Veelerveen is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Veelerveen. Als je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Veelerveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veelerveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Veelerveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Veelerveen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Veelerveen te vinden? Het is ook niet simpel om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Veelerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Veelerveen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de kosten van een architect in Veelerveen en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Veelerveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Veelerveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Veelerveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Veelerveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Veelerveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Veelerveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Veelerveen

Alleen al het opzet is prachtig.

7 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Anna de Graaf

Professioneel

30 juni 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Janneke Brouwer

Vlug geregeld

26 juni 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er prachtig uit.

- Rogier Postma

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

20 juni 2024

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Ilona Jacobs

Volledig uitgewerkt

8 juni 2024

Prijzen waren keurig en het plan was volledig maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Koen Huisman

Communicatie was super!

3 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Ilona van Leeuwen

Volledig uitgewerkt

26 mei 2024

Prijzen waren netjes en het plan was volkomen maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Pascal Verhoeven

Vlot en kundig

19 mei 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Erik de Jonge

Totaal nieuw pand lijkt het!

12 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet volkomen onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Roy de Lange

Uitgelichte architecten uit Veelerveen

Een op Een Architecten | EenOpEenArchitecten.nl | 1:1 Architecten

Hoofdweg 39
9684 CB Finsterwolde
Nederland

0597 333 349
http://www.eenopeenarchitecten.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/

PeBe-Bouwadvies

Grintweg 141
9675 HK Winschoten
Nederland

0597 424 309
http://www.pebe-bouwadvies.nl/