Architect Velserbroek

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Velserbroek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Velserbroek verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Velserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Velserbroek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Velserbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Spaarndam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Velserbroek

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Velserbroek? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de kundige kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Velserbroek. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Velserbroek wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Velserbroek gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Velserbroek. Een architectenbureau in Velserbroek heeft gemiddeld enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Velserbroek beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Velserbroek je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Velserbroek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Velserbroek – Voor een unieke belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Velserbroek gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Velserbroek nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Velserbroek voor je kan bewerkstelligen. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Velserbroek weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Velserbroek. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Velserbroek hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Velserbroek.

Nu interieurarchitect uit Velserbroek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Velserbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Velserbroek maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Velserbroek is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Velserbroek in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Velserbroek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velserbroek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Velserbroek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Velserbroek – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Velserbroek. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Velserbroek houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Velserbroek om te kijken wat de opties zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Velserbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Velserbroek – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Velserbroek simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Velserbroek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Velserbroek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Velserbroek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Velserbroek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Velserbroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Velserbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Velserbroek

Ziet er opnieuw keurig uit

27 januari 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Jeffrey van der Heijden

Specialist!

19 januari 2023

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Johan de Wit

Snel gefixt!

11 januari 2023

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Erik van der Heijden

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

5 januari 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Rutger Sanders

Super klantvriendelijk

30 december 2022

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Natascha de Boer

Concept is al zo mooi

24 december 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Wilhelmina Koning

Fijn op de hoogte gehouden

12 december 2022

Fijn in het contact en een knap tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Maartje Evers

Betaalbare bekwaamheid

10 december 2022

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Charlotte Dijkstra

Grote expertise maar betaalbaar

1 december 2022

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Gerardus Kok

Uitgelichte architecten uit Velserbroek

Bouwadvies De Vlieger

M.K. Hofstedestraat 38
1972 RX IJmuiden
Nederland

0255 521 447
http://www.appartementenbeheer.nl/

De Bats BNA Architecten

Hofstede Sparrenheuvel,
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal

06 40069602
http://www.debats-architecten.nl/

klaasontwerpen

Anemonenstraat 32
2071 NR Santpoort-Noord
Nederland

023 538 9081
http://www.klaasontwerpen.com/