Architect Vondelingenplaat Rotterdam

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Vondelingenplaat Rotterdam?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Vondelingenplaat Rotterdam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vondelingenplaat Rotterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Vondelingenplaat Rotterdam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Vondelingenplaat Rotterdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vondelingenplaat Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Goudswaard, Nieuw Beijerland en Piershil bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vondelingenplaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Vondelingenplaat Rotterdam? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Vondelingenplaat Rotterdam, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Vondelingenplaat Rotterdam te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vondelingenplaat Rotterdam gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Vondelingenplaat Rotterdam. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Vondelingenplaat Rotterdam aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Vondelingenplaat Rotterdam beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Vondelingenplaat Rotterdam je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vondelingenplaat Rotterdam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vondelingenplaat Rotterdam – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Vondelingenplaat Rotterdam gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Vondelingenplaat Rotterdam zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vondelingenplaat Rotterdam nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Vondelingenplaat Rotterdam in te huren. Een interieurarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vondelingenplaat Rotterdam.

Nu interieurarchitect uit Vondelingenplaat Rotterdam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vondelingenplaat Rotterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vondelingenplaat Rotterdam maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis eerdaags eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vondelingenplaat Rotterdam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vondelingenplaat Rotterdam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vondelingenplaat Rotterdam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vondelingenplaat Rotterdam – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Vondelingenplaat Rotterdam kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Vondelingenplaat Rotterdam om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vondelingenplaat Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vondelingenplaat Rotterdam – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Vondelingenplaat Rotterdam makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vondelingenplaat Rotterdam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vondelingenplaat Rotterdam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vondelingenplaat Rotterdam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vondelingenplaat Rotterdam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vondelingenplaat Rotterdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vondelingenplaat Rotterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vondelingenplaat Rotterdam

De uitvoerende partij was geweldig

19 mei 2024

Prima plan voor de verbouwing, denken met je mee. De kosten waren helder en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Tamara de Jong

Redelijke prijs voor uitstekend werk

14 mei 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Mirjam Bakker

Super klantvriendelijk

4 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Judith Boer

Fijn rekening gehouden

3 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Inge de Ruiter

Tuin ziet er weer super uit

25 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Matthijs Kok

Afspraak is afspraak

17 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Annemarie Peeters

Volledig uitgewerkt

9 april 2024

Kosten waren netjes en het plan was compleet maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Chantal van Veen

Klantgericht

3 april 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Hendrika van der Heijden

Offertes vlot binnen

28 maart 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aanrader

- Lisette Postma

Uitgelichte architecten uit Vondelingenplaat Rotterdam

Tekenburo van der Elst

Frans Halsstraat 75
3262 HE Oud-Beijerland
Nederland

0186 846 050
http://www.tekenburovanderelst.nl/

Group ABC Ontwerpt en Ontwikkelt

Kerkstraat 13
3264 AH Nieuw-Beijerland
Nederland

078 682 0320
http://www.group-abc.nl/

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/