Architect Walem

Wil jij een top architect in Walem die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Walem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Walem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Walem gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Walem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Walem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nuth, Wijnandsrade en Klimmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Walem

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Walem? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Walem, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Walem te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Walem gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Walem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Walem – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Walem ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Walem te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Walem die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Walem is geen eenvoudige opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Walem. En zo is jouw karwei altijd tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Walem naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Walem nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Walem zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Walem. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Walem hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Walem.

Nu interieurarchitect uit Walem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Walem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Walem maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je huis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Walem is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Walem straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Walem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Walem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Walem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Walem – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Walem. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Walem kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Walem of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Walem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Walem – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze manier kun je de tarieven van een architect uit Walem gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Walem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Walem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Walem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Walem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Walem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Walem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Walem

Gauw overeengekomen!

7 juli 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Paulus Bosman

Offertes snel binnen

1 juli 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna vlot binnen. Aanrader

- Marjolein van der Laan

Onmiddellijk fijn gevoel

27 juni 2024

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei mogelijkheden. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer prettig!

- Maaike van den Broek

Vlug gegaan!

16 juni 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Chantal van de Brink

Schitterend ontwerp

9 juni 2024

Ontwerp was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep snel.

- Alexander de Leeuw

Zeer goede communicatie

7 juni 2024

Communicatie was klasse en eigenlijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Simon van der Heijden

Gauw gefixt!

28 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Ingrid Kuiper

Voelde meteen prima

23 mei 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Zeer prettig!

- Ruben van Doorn

Origineel en uitvoering super

17 mei 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Roel van de Velde

Uitgelichte architecten uit Walem

Smink Architecten

6336 Hulsberg
Nederland

045 524 3347
http://sminkarchitecten.nl/

Lonnie Koken architecture + design

Bourgondië 79
6343 DC Klimmen
Nederland

06 43119051
http://www.lonniekoken.nl/

DEDRIE architecten B.V.

De Steeg 3
6333 AT Schimmert
Nederland

06 53666097
http://www.dedriearchitecten.com/