Architect Zalk

Behoefte aan een top architect uit Zalk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zalk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zalk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Zalk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Zalk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zalk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Genemuiden, Mastenbroek en Grafhorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zalk

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Zalk? Het kan complex zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Zalk. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Zalk wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zalk gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Zalk. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Zalk aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Zalk een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Zalk je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zalk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zalk – Voor een bijzondere ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Zalk gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Zalk zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zalk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Zalk van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Zalk in te vliegen. Een interieurarchitect in Zalk is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zalk.

Nu interieurarchitect uit Zalk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zalk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zalk maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Zalk is vrij gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Zalk. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zalk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zalk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zalk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zalk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Zalk zeer de moeite waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Zalk houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Zalk of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zalk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zalk – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Zalk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zalk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zalk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zalk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zalk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zalk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zalk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zalk

Erg klantvriendelijk

27 mei 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, secuur, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Sjoerd Peters

Boven verwachting

23 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Natasja de Bruijn

Vlot ontvangst offertes

12 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Rogier Bosch

Alleen al het ontwerp is prachtig.

7 mei 2024

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Nancy Smit

Creatieve oplossingen

27 april 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Sabine van Doorn

Klantgericht

26 april 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was decent en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Rob Koster

Volkomen ontzorgd

13 april 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Bastiaan Molenaar

Volslagen ontzorgd

8 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Johan Koning

Alleen al het ontwerp is prachtig.

1 april 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Jasper van Dijk

Uitgelichte architecten uit Zalk

Gerwin Jonker Testconsultancy

Pr. Irenelaan 10
8091 AT Wezep
Nederland

06 25438680
http://gerwinjonker.nl/

Hoogers Bouwkundig Adviesburo

Ahnemstraat 10
8043 RE Zwolle
Nederland

06 53646149
http://www.hoogers-advies.nl/

Studio Stoel

Groenestraat 256
8261 VN Kampen
Nederland

038 332 6037
http://www.studiostoel.nl/