Architect Zegveld

Wil jij een professionele architect uit Zegveld die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Zegveld verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zegveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Zegveld gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Zegveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zegveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wilnis, Mijdrecht en Kamerik bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zegveld

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Zegveld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Zegveld te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zegveld gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Zegveld. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Zegveld aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Zegveld een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Zegveld je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zegveld

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zegveld – Voor een bijzondere belevenis

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zegveld nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Zegveld kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Zegveld in te vliegen. Een interieurarchitect in Zegveld is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zegveld.

Nu interieurarchitect uit Zegveld zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zegveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zegveld maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Zegveld is vrij gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Zegveld. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zegveld.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zegveld?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zegveld‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zegveld – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Zegveld zeer de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Zegveld houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Zegveld of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zegveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zegveld – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Zegveld helder te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Zegveld iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zegveld?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zegveld te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zegveld

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zegveld. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zegveld en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zegveld die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zegveld

Snel en tevreden

20 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Wouter Postma

Gauw ontvangst offertes

14 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aanrader

- Patrick de Groot

Alles waar we op hoopten

7 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Joyce van Leeuwen

Boven verwachting

2 mei 2024

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Robertus Jacobs

Meerdere ontwerpen op maat

26 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Erg behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Mark Vermeulen

Tuin ziet er weer geweldig uit

18 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Hanneke van de Wal

Mooi inrichting

8 april 2024

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Ruben Peters

Smaakvol plan en lage prijzen

31 maart 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Claudia Gerritsen

Betaalbare bekwaamheid

28 maart 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De kosten waren betaalbaar.

- Petrus Scholten

Uitgelichte architecten uit Zegveld

Projectburo Rijnland B.V.

Wilhelminastraat 39
2411 CX Bodegraven
Nederland

0172 650 025
http://www.pbrijnland.nl/

3D Floor

Hoge Rijndijk 38
2415 AD Nieuwerbrug aan den Rijn
Nederland

06 24637226
http://www.3dfloor.nl/

B.V. Architectenbureau Ben Kraan BNA

Prins Hendrikstraat 16
2411 CT Bodegraven
Nederland

0172 619 211
http://benkraan.nl/