Architect Zevenbergschen Hoek

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Zevenbergschen Hoek?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zevenbergschen Hoek verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zevenbergschen Hoek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Zevenbergschen Hoek gezocht?

Een architect in Zevenbergschen Hoek vinden

Architect Zevenbergschen Hoek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenbergschen Hoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenbergschen Hoek

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Zevenbergschen Hoek? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Zevenbergschen Hoek. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Zevenbergschen Hoek wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenbergschen Hoek gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenbergschen Hoek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenbergschen Hoek – Voor een geweldige belevenis

Indien er een architect in Zevenbergschen Hoek gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. De architect in Zevenbergschen Hoek zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenbergschen Hoek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Zevenbergschen Hoek kan je tevens adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Zevenbergschen Hoek in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenbergschen Hoek.

Nu interieurarchitect uit Zevenbergschen Hoek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenbergschen Hoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenbergschen Hoek maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Zevenbergschen Hoek. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenbergschen Hoek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenbergschen Hoek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenbergschen Hoek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenbergschen Hoek – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Zevenbergschen Hoek. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Zevenbergschen Hoek houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Zevenbergschen Hoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenbergschen Hoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenbergschen Hoek – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Zevenbergschen Hoek specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenbergschen Hoek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenbergschen Hoek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenbergschen Hoek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenbergschen Hoek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenbergschen Hoek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenbergschen Hoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenbergschen Hoek

Weer volkomen opgefrist

21 augustus 2022

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Hendrikus Kok

Geheel grondig opgeleverd

14 augustus 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Super geregeld!

- Richard Peters

Top inrichting

8 augustus 2022

We zijn uitmuntend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Rutger Dekker

Helemaal ontzorgd

31 juli 2022

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Natasja van de Wal

Klantvriendelijk

30 juli 2022

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Nathalie Hendriks

Communicatie was top!

23 juli 2022

Communicatie was klasse en eigenlijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Thomas Post

Afspraken worden nagekomen

16 juli 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en nette prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Albert van der Meulen

Prachtige transformatie

4 juli 2022

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet volkomen irrelevant, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Pascal Koster

Super inrichting

26 juni 2022

We zijn uitmuntend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Echt een expert. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Ilse Hoekstra

Uitgelichte architecten uit Zevenbergschen Hoek

Grosfeld Architecten

Reduitlaan 39
4814 DC Breda
Nederland

076 522 1811
https://grosfeldvandervelde.nl/

Roweco Construction

Weidehek 11
4824 AT Breda
Nederland

076 542 3655
http://www.rowecobouw.nl/

RGC Ontwerp Engineering Advies

Markendaalseweg 215
4811 KX Breda
Nederland

06 14814338
http://www.rgc-engineering.nl/