Architect Zevenhoven

Wil jij een professionele architect uit Zevenhoven die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Zevenhoven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Zevenhoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Zevenhoven gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Zevenhoven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woerdense Verlaat, Zwammerdam en Ter Aar bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zevenhoven

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Zevenhoven? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zevenhoven gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zevenhoven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zevenhoven – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Zevenhoven. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Zevenhoven die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Zevenhoven. Zo is er iedere keer een architect te vinden om jouw project tot een fatsoenlijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Zevenhoven naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zevenhoven nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Zevenhoven voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Zevenhoven weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Zevenhoven absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Zevenhoven hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zevenhoven.

Nu interieurarchitect uit Zevenhoven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zevenhoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zevenhoven maakt jouw leven beter

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Zevenhoven is vrij makkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Zevenhoven. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zevenhoven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhoven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zevenhoven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zevenhoven – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Zevenhoven helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Zevenhoven kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Zevenhoven of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zevenhoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zevenhoven – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Zevenhoven simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zevenhoven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zevenhoven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zevenhoven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zevenhoven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zevenhoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zevenhoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zevenhoven

Gauw overeengekomen!

22 mei 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Mirjam Veenstra

Offertes vlug binnen

16 mei 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna gauw binnen. Aan te raden.

- Christian van de Pol

Weer compleet opgefrist

5 mei 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Björn van Dijk

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

30 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Roel Hoekstra

Vlot en kundig

20 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Annemieke Koster

Boven verwachting

19 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Thomas Visser

Tevreden

10 april 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden vlot reacties.

- Michiel Bosch

Betrouwbaar en snel

30 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Antonius van den Bosch

Zo top voor de klant

27 maart 2024

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Janneke van Leeuwen

Uitgelichte architecten uit Zevenhoven

RDG ontwerp & advies

Tjalk 17c
2411 NZ Bodegraven
Nederland

0172 611 878
http://www.rdgontwerp.nl/

Projectburo Rijnland B.V.

Wilhelminastraat 39
2411 CX Bodegraven
Nederland

0172 650 025
http://www.pbrijnland.nl/

Cyber Adviseurs

Kerkstraat 103
2411 AC Bodegraven
Nederland

0172 631 720
http://www.cyber-adviseurs.nl/