Architect Amersfoort

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Amersfoort?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Amersfoort verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Amersfoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Amersfoort gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Amersfoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amersfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maarn, Maarsbergen en Woudenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Amersfoort

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Amersfoort gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand erg belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Amersfoort

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Amersfoort – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Amersfoort gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Amersfoort zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Amersfoort nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Amersfoort kan je in ieder geval adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Amersfoort in te huren. Een interieurarchitect in Amersfoort is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Amersfoort.

Nu interieurarchitect uit Amersfoort zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Amersfoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Amersfoort maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Amersfoort is vrij makkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Amersfoort. Als je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Amersfoort.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amersfoort?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Amersfoort‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Amersfoort – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Amersfoort beslist de moeite waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Amersfoort kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Amersfoort om te kijken wat de kansen zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Amersfoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Amersfoort – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Amersfoort en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Amersfoort?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Amersfoort te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Amersfoort

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Amersfoort. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Amersfoort en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Amersfoort die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Amersfoort

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

14 juli 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Tamara van de Velden

Vertaling naar praktijk was uitstekend

10 juli 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Rutger van Beek

Offertes vlug binnen

30 juni 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna gauw binnen. Aan te raden.

- Christiaan van de Ven

Smaakvol project en lage kosten

22 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Marleen de Groot

Origineel en uitvoering super

21 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Anouk Mol

Ging lekker snel

10 juni 2024

Offertes snel ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer gedetailleerd uitgewerkt.

- Martine Jonker

Zo goed voor de klant

5 juni 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Ingrid van den Bosch

Zeer doeltreffend

30 mei 2024

Ons kantoorgebouw is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Kim van der Meer

Goed rekening gehouden

20 mei 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Marco van der Linden

Uitgelichte architecten uit Amersfoort

OOKarchitecten B.V.

Krommestraat 38
3811 CC Amersfoort
Nederland

033 489 3320
http://www.ookarchitecten.nl/

Rienks Bouwmanagement B.V.

Hardwareweg 2
3821 BM Amersfoort
Nederland

033 451 1710
http://www.rienksbouwmanagement.nl/

Pieter van Veen Tuinontwerp en Groenadvies

Verdiweg 201
3816 KE Amersfoort
Nederland

033 479 9713
http://www.pietervanveen.nl/