Architect Bergschenhoek

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Bergschenhoek?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Bergschenhoek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bergschenhoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Bergschenhoek gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Bergschenhoek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergschenhoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bergschenhoek

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Bergschenhoek? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Bergschenhoek. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bergschenhoek gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bergschenhoek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bergschenhoek – Voor een unieke belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bergschenhoek nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Bergschenhoek weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Bergschenhoek absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bergschenhoek.

Nu interieurarchitect uit Bergschenhoek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bergschenhoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bergschenhoek maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf straks eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Bergschenhoek is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Bergschenhoek straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bergschenhoek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergschenhoek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bergschenhoek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bergschenhoek – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Bergschenhoek in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bergschenhoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bergschenhoek – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Bergschenhoek en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bergschenhoek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bergschenhoek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bergschenhoek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bergschenhoek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bergschenhoek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bergschenhoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bergschenhoek

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

21 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn heel gaaf geworden. Prachtig!

- Jasper de Haan

Volkomen ontzorgd

14 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Alexander van Beek

Hele prettige communicatie

6 mei 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was zeer goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Antonius Willems

Prachtige transformatie

29 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Bastiaan Visser

Prachtig werk voor een goede prijs

25 april 2024

De wensen bespreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Sebastiaan Verhoeven

Betaalbare bekwaamheid

15 april 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is geweldig mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Monique de Wit

Grote expertise maar betaalbaar

10 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Mark Bosman

Vertaling naar praktijk was subliem

3 april 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Thijs de Jonge

Geheel top opgeleverd

26 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Super geregeld!

- Patrick Blom

Uitgelichte architecten uit Bergschenhoek

de Graaf Bouwkundig Tekenbureau

Rietveldstraat 163
2662 HL Bergschenhoek
Nederland

010 522 3230
http://www.gbta.nl/

Cincotech B.V.

Weg en Bos 31a
2661 DL Bergschenhoek
Nederland

010 226 2613
http://www.cincotech.nl/

Derkx Bouw

Boekweitveld 40
2661 VL Bergschenhoek
Nederland

06 17171740
http://www.derkxbouw.nl/