Architect Boxtel

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Boxtel?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Boxtel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Boxtel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Boxtel gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Boxtel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boxtel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oirschot, Best en Esch bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Boxtel

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Boxtel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Boxtel, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Boxtel te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Boxtel gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Boxtel. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Boxtel aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Boxtel beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Boxtel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Boxtel – Voor een unieke belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Boxtel nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Boxtel voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Boxtel zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Boxtel. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Boxtel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Boxtel.

Nu interieurarchitect uit Boxtel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Boxtel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Boxtel maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je pand zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Boxtel is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Boxtel in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Boxtel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boxtel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boxtel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Boxtel – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Boxtel te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Boxtel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Boxtel – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Boxtel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Boxtel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Boxtel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Boxtel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Boxtel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Boxtel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Boxtel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Boxtel

Alles waar we op hoopten

23 juli 2024

Onze droomtuin is fraai geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Petra Dekker

Offertes gauw binnen

16 juli 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete project was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Martijn Koster

Vakbekwaam

9 juli 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was helder en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Marjolein van de Berg

Vlot en tevreden

3 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Rob de Koning

Super klantvriendelijk

28 juni 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Laura van Vliet

Competent

15 juni 2024

Oprecht en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Sebastiaan van Loon

Alleen al het schets is prachtig.

10 juni 2024

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Guido Smits

Ziet er opnieuw netjes uit

7 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een nieuw uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt zeer soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen geweldig.

- Jacqueline Schipper

Snel overeengekomen!

27 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Mirjam de Koning

Uitgelichte architecten uit Boxtel

Architectenbureau Frans van der Eerden

Eindhovenseweg 16
5181 RA Boxtel
Nederland

0411 673 415
http://www.fransvandereerden.nl/

BuildbyDeWildt BV

Theerestraat 21
5271 GB Sint-Michielsgestel
Nederland

073 551 0710
http://www.bbdw.nl/

Laak-Swinkels Technische Installaties Van de

Theresialaan 72
5262 BP Vught
Nederland

073 656 5302
http://www.vdlaakswinkels.nl/