Architect Breda

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Breda?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Breda verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Breda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Breda gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Breda
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drimmelen, Den Hout en Rijsbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Breda

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Breda? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Breda te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Breda gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Breda. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Breda aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Breda meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Breda je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Breda

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Breda – Voor een geweldige ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Breda gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Breda nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Breda van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Breda van waarde zijn. Een interieurarchitect in Breda is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Breda.

Nu interieurarchitect uit Breda zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Breda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Breda maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je pand zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect grofweg vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Breda is doorgaans gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Breda straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Breda.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breda?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breda‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Breda – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Breda zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Breda houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Breda of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Breda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Breda – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Breda scherp te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Breda specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Breda?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Breda te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Breda

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Breda. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Breda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Breda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Breda

Mooi ontwerp

10 januari 2023

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Snel geschakeld hierover dus prettig.

- Maaike Sanders

Betaalbare kwaliteit

4 januari 2023

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. Prijs technisch prima.

- Evelien Sanders

Vakman!

29 december 2022

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Bram van Dongen

De begeleiding was super

19 december 2022

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Robertus de Bruin

De uitvoerende partij was goed

17 december 2022

Grondig plan voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren helder en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Caroline van Leeuwen

Offertes vlot binnen

5 december 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna gauw binnen. Aanrader

- Sylvia van Doorn

Goed gesprek

28 november 2022

Aangenaam in het contact en een gunstig tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Lisette van der Laan

Geheel prima opgeleverd

25 november 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Sjoerd Smit

Interpretatie naar praktijk was subliem

6 november 2022

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Hanneke de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Breda

Grosfeld Architecten

Reduitlaan 39
4814 DC Breda
Nederland

076 522 1811
https://grosfeldvandervelde.nl/

Roweco Construction

Weidehek 11
4824 AT Breda
Nederland

076 542 3655
http://www.rowecobouw.nl/

Maaike van Diemen Interieurontwerp

Burgemeester Passtoorsstraat 22
4835 KG Breda
Nederland

06 29013289
http://www.maaikevandiemen.nl/