Architect Breukelen

Wil jij een top architect uit Breukelen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Breukelen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Breukelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Breukelen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Breukelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breukelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Nieuwer Ter Aa bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Breukelen

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Breukelen? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Breukelen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Breukelen te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Breukelen gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Breukelen. Een architectenbureau in Breukelen heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Breukelen beschikt over architecten met aparte specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Breukelen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Breukelen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Breukelen – Voor een unieke belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Breukelen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Breukelen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Breukelen van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Breukelen in te schakelen. Een interieurarchitect in Breukelen is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Breukelen.

Nu interieurarchitect uit Breukelen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Breukelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Breukelen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Breukelen is vrij eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Breukelen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Daarbuiten is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Breukelen. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Breukelen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breukelen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Breukelen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Breukelen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Breukelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Breukelen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Breukelen scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Breukelen bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Breukelen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Breukelen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Breukelen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Breukelen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Breukelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Breukelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Breukelen

Fatsoenlijk plan en klasse uitgewerkt

19 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marieke Hermans

Boven verwachting

6 april 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Catharina de Haan

Formidabel concept

5 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Vlug geschakeld hierover dus prettig.

- Jolanda Scholten

Snel gefixt!

25 maart 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Irene van der Heijden

Meegaand en betaalbaar

20 maart 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Niels van der Laan

Goed plan en goed uitgewerkt

10 maart 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Eric Hoekstra

Offertes vlug binnen

2 maart 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Vincent de Vos

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

29 februari 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Willem van de Brink

Meteen prettige klik

20 februari 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Stefan Smeets

Uitgelichte architecten uit Breukelen

P. van Ginkel Himsmade bouw Bouwadvies en uitvoering

Rosweydelaan 8
3454 BN Utrecht
Nederland

06 52386750
http://www.himsmadebouw.nl/

Willem S. van Vliet

Waverveensepad 8
3645 CM Vinkeveen
Nederland

0297 261 147
http://www.wsvanvliet.nl/

Architectenbureau Jules Zwijsen

Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
Nederland

06 44976209
http://www.zwijsen.net/