Architect Loenen aan de Vecht

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Loenen aan de Vecht?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Loenen aan de Vecht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Loenen aan de Vecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Loenen aan de Vecht gezocht?

Een architect in Loenen aan de Vecht vinden

Architect Loenen aan de Vecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loenen aan de Vecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vreeland, Loenersloot en Nieuwersluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Loenen aan de Vecht

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Loenen aan de Vecht? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Loenen aan de Vecht, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Loenen aan de Vecht te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Loenen aan de Vecht gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Loenen aan de Vecht. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Loenen aan de Vecht aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Loenen aan de Vecht meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Loenen aan de Vecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Loenen aan de Vecht – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Loenen aan de Vecht ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Loenen aan de Vecht te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Loenen aan de Vecht die volkomen zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Met ons netwerk in Loenen aan de Vecht hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorgaans een architect aanwezig om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Loenen aan de Vecht naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Loenen aan de Vecht nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Loenen aan de Vecht voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Loenen aan de Vecht zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Loenen aan de Vecht. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Loenen aan de Vecht hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Loenen aan de Vecht.

Nu interieurarchitect uit Loenen aan de Vecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Loenen aan de Vecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Loenen aan de Vecht maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wilt maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Loenen aan de Vecht is veelal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Loenen aan de Vecht straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Loenen aan de Vecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenen aan de Vecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenen aan de Vecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Loenen aan de Vecht – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Loenen aan de Vecht zeker de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Loenen aan de Vecht houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Loenen aan de Vecht of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Loenen aan de Vecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Loenen aan de Vecht – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Loenen aan de Vecht sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Loenen aan de Vecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Loenen aan de Vecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Loenen aan de Vecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Loenen aan de Vecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Loenen aan de Vecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Loenen aan de Vecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Loenen aan de Vecht

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

16 mei 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Rutger Jonker

Formidabel ontwerp

10 mei 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Snel geschakeld hierover dus fijn.

- Michel Bosch

Professioneel

3 mei 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Niels van Doorn

Gekwalificeerd

25 april 2023

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Begrijpelijk en duidelijk projectplan gekregen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Mark Peters

Betoverend ontwerp

18 april 2023

Ontwerp was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep gauw.

- Nicole van de Berg

Fijn plan en degelijk uitgewerkt

15 april 2023

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Patricia Kuiper

Fijn op de hoogte gehouden

3 april 2023

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel soepel.

- Dave Postma

Geheel nieuw pand lijkt het!

25 maart 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Astrid Smeets

Artistiek en niet duur

15 maart 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Thomas Prins

Uitgelichte architecten uit Loenen aan de Vecht

Architectenbureau Jules Zwijsen

Bastertlaan 3
3632 JH Loenen aan de Vecht
Nederland

06 44976209
http://www.zwijsen.net/

MEF Architect

Donkereind 6
3645 TD Vinkeveen
Nederland

0297 261 429
https://www.mef-architects.nl/

Markhoff Architects

b,
Zuidereinde 52
1243 KH 's-Graveland

035 655 0114
http://www.markhoffarchitects.com/