Architect Bussum

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect uit Bussum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bussum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Bussum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Bussum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Bussum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bussum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Breukeleveen, Naarden en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bussum

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Bussum? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de passende kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Bussum. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bussum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bussum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bussum – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandig architect gezocht in Bussum. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Bussum die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Bussum is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Bussum hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Bussum naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bussum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Bussum kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Bussum in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bussum.

Nu interieurarchitect uit Bussum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bussum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bussum maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Bussum is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Bussum in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bussum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bussum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bussum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bussum – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Bussum. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Bussum kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Bussum om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bussum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bussum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volkomen vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Bussum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bussum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bussum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bussum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bussum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bussum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bussum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bussum

Prachtige inrichting

23 mei 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Super tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een vakman. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Jeffrey van Dijk

Deugdelijk en vlug

17 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Anita Jansen

Flexibel en betaalbaar

9 mei 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg gelukkig.

- Esther van de Berg

Creatieve oplossingen

1 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- René Groen

Afspraken worden nagekomen

24 april 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Maria Wolters

Zeer goede communicatie

17 april 2024

Communicatie was top en feitelijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Jasper van de Pol

Voelde onmiddellijk fijn

6 april 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra opties. Ook werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Zeer prettig!

- Sabine de Jong

Alleen al het concept is prachtig.

2 april 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Jeroen Driessen

Creatieve oplossingen

25 maart 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Petrus van de Velden

Uitgelichte architecten uit Bussum

Markhoff Architects

b,
Zuidereinde 52
1243 KH 's-Graveland

035 655 0114
http://www.markhoffarchitects.com/

Studio Jan des Bouvrie

Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden
Nederland

035 694 1144
http://www.jandesbouvrie.com/

Roeken & Co Installateurs

Rubberstraat 6
1411 AL Naarden
Nederland

035 693 1616
http://www.roeken-co.nl/