Architect Huizen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Huizen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Huizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Huizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Huizen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Huizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Breukeleveen, Naarden en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Huizen

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Huizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Huizen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Huizen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Huizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Huizen – Voor een unieke belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Huizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Huizen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Huizen van waarde zijn. Een interieurarchitect in Huizen is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Huizen.

Nu interieurarchitect uit Huizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Huizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Huizen maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Huizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Huizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Huizen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Huizen beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Huizen kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Huizen om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Huizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Huizen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Huizen sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Huizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Huizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Huizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Huizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Huizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Huizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Huizen

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

18 januari 2023

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Hendrika de Boer

Schets is al zo mooi

9 januari 2023

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Marloes van Dam

Fijn op de hoogte gehouden

6 januari 2023

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer prettig.

- Sabine Jansen

Vakkundig

30 december 2022

Ongeveinsd en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was doorzichtig en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Chantal Hoekstra

Afspraak is afspraak

20 december 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Gerardus Bosman

Volslagen ontzorgd

14 december 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Thijs Hofman

Weer compleet opgefrist

8 december 2022

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Esther Janssen

Daadkracht en te betalen

3 december 2022

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Ronald Huisman

Professioneel

26 november 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Wouter de Vos

Uitgelichte architecten uit Huizen

architectuurstudio KERSTEN SCHELLER

Noordmark 9
1351 GA Almere
Nederland

036 525 2168
http://www.kerstenscheller.nl/

Koop & Partners | Architecten

Havenstraat 285
1271 GD Huizen
Nederland

035 720 0002
http://www.kp-architecten.nl/

InterVis

Kaap Hoornstroom 2
1271 EL Huizen
Nederland

035 799 0941
http://www.intervis.nl/