Architect De Bilt

Ben jij opzoek naar een top architect uit De Bilt die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect De Bilt verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit De Bilt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect De Bilt gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect De Bilt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Bilt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Odijk, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Bilt

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in De Bilt? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in De Bilt. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Bilt gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Bilt

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Bilt – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in De Bilt gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in De Bilt gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Bilt nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in De Bilt zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in De Bilt. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect De Bilt hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Bilt.

Nu interieurarchitect uit De Bilt zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Bilt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Bilt maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in De Bilt is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in De Bilt in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Bilt.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Bilt?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Bilt‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Bilt – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Bilt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Bilt – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit De Bilt eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Bilt?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Bilt te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Bilt

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Bilt. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Bilt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Bilt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Bilt

Afspraken worden nagekomen

19 mei 2024

Tarief, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Arjan Evers

Perfect ontzorgd

15 mei 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Wouter Timmermans

Geheel kritisch opgeleverd

5 mei 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima georganiseerd!

- Annemieke Bos

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

28 april 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Kirsten Verhoeven

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

21 april 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm prettig.

- Martinus Kok

Vakbekwaam

17 april 2024

Oprecht en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Dennis van Doorn

Concept is al zo mooi

6 april 2024

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Cindy Bosman

Snel gefixt!

30 maart 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Sander Peters

Vakkundig

26 maart 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Helder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Edwin Kuiper

Uitgelichte architecten uit De Bilt

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/

MultiBouwSystemen BV

Energieweg 2
3762 ET Soest
Nederland

035 588 1888
http://www.multibouwsystemen.nl/

Bako Openhaarden

Industrieweg 16 D
3760 AC Soest
Nederland

035 601 9689
http://www.bakoopenhaarden.nl/