Architect Odijk

Wil jij een ijzersterke architect uit Odijk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Odijk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Odijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Odijk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Odijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Houten, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Odijk

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Odijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Odijk, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Odijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Odijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Odijk – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandige architect gezocht in Odijk. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Odijk die compleet onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Via ons netwerk in Odijk hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw karwei over het algemeen tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Odijk met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Odijk nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Odijk voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Odijk zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Odijk beslist de beste keuze. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Odijk hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Odijk.

Nu interieurarchitect uit Odijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Odijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Odijk maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Odijk is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Odijk straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Odijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Odijk – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Odijk zeker de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Odijk kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Odijk of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Odijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Odijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend sommige offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijzen van een architect in Odijk en kies je meteen de voornaamste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Odijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Odijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Odijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Odijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Odijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Odijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Odijk

Afspraken worden nagekomen

25 maart 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Nancy van Doorn

Daadkracht en te betalen

12 maart 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is buitengewoon mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Annemieke van der Meulen

Boven verwachting

5 maart 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Nathalie Smits

Afspraak is afspraak

26 februari 2023

Tarief, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Franciscus van Vliet

Fijn op de hoogte gehouden

19 februari 2023

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm soepel.

- Daniël van der Heijden

Geweldig effectief

18 februari 2023

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Dave Willemsen

Meegaand en betaalbaar

11 februari 2023

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Robin van de Brink

Voelde direct goed

4 februari 2023

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er goed uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uiterst tevreden.

- Marcel de Graaf

Klantgericht

28 januari 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Melanie Brouwer

Uitgelichte architecten uit Odijk

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/

ORTA Nova Architectuur

Hoofdstraat 137A
3971 KJ Driebergen-Rijsenburg
Nederland

030 699 2440
http://www.ortanova.nl/

HTG ontwerp

Leliestraat 23
3702 CA Zeist
Nederland

06 10926885
http://www.htgontwerp.nl/