Architect Houten

Behoefte aan een ijzersterke architect uit Houten die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Houten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Houten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Houten gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Houten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Everdingen, Schalkwijk en Ossenwaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Houten

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Houten? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Houten gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Houten. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Houten aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Houten beschikt over architecten met verschillende expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Houten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Houten – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Houten ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Houten te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Houten die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Houten. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je project tot een fijn einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Houten naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Houten nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Houten van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Houten in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Houten.

Nu interieurarchitect uit Houten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Houten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Houten maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Houten is betrekkelijk gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Houten. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Houten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Houten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Houten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Houten – voor een knappere tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Houten te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Houten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Houten – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Houten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Houten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Houten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Houten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Houten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Houten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Houten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Houten

Vlot afgehandeld!

15 mei 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Linda Dekker

Professioneel

9 mei 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Marcel Hermans

Creatieve oplossingen

1 mei 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Joris Vink

Vlot georganiseerd!

29 april 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- David Bakker

Alleen al het schets is prachtig.

17 april 2023

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Tom Schipper

Afspraak is afspraak

15 april 2023

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was snel persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Laura van der Meer

Volledig uitgewerkt

3 april 2023

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Arjan Prins

Snel gegaan!

23 maart 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Irene Mulder

Ging netjes in overleg

14 maart 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Anna Kramer

Uitgelichte architecten uit Houten

Atlas Bouwtechnisch Adviesburo

Industrieweg 12
4104 AR Culemborg
Nederland

0345 549 899
https://atlasalbro.nl/

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/

CK architecten

Marten Toonderpad
4103 NM Culemborg
Nederland

0345 512 159
http://www.ckarchitecten.nl/