Architect Schalkwijk

Ben jij opzoek naar een top architect uit Schalkwijk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Schalkwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schalkwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Schalkwijk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Schalkwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schalkwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hagestein, Everdingen en Zijderveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schalkwijk

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Schalkwijk? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schalkwijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schalkwijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schalkwijk – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Schalkwijk ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Schalkwijk te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Schalkwijk die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Schalkwijk. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om je klus tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Schalkwijk naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schalkwijk nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Schalkwijk voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Schalkwijk weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Schalkwijk. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schalkwijk.

Nu interieurarchitect uit Schalkwijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schalkwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schalkwijk maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je huis zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Schalkwijk is doorgaans gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Schalkwijk straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schalkwijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schalkwijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schalkwijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schalkwijk – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Schalkwijk. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Schalkwijk kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Schalkwijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schalkwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schalkwijk – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Schalkwijk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schalkwijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schalkwijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schalkwijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schalkwijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schalkwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schalkwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schalkwijk

Klantgericht

29 november 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Guido Hendriks

Vakbekwaam

23 november 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Duidelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Roy Verbeek

Heel effectief

17 november 2023

Ons kantoorgebouw is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Diana Smeets

Schitterend concept

6 november 2023

Ontwerp was uitstekend en hebben een mooi tarief gekregen. Het contact verliep gauw.

- Tamara Schouten

De uitvoerende partij was uitstekend

30 oktober 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Kirsten van de Brink

Geheel nieuw pand lijkt het!

27 oktober 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Gerardus Maas

Artistiek en niet duur

16 oktober 2023

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Mirjam Wolters

Creatieve oplossingen

11 oktober 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Marco Postma

Afspraken worden nagekomen

5 oktober 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn goed nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Claudia de Groot

Uitgelichte architecten uit Schalkwijk

Atlas Bouwtechnisch Adviesburo

Industrieweg 12
4104 AR Culemborg
Nederland

0345 549 899
https://atlasalbro.nl/

CK architecten

Marten Toonderpad
4103 NM Culemborg
Nederland

0345 512 159
http://www.ckarchitecten.nl/

Zeerover Architecten

Kerkweg 9
3701 HD Zeist
Nederland

0343 450 374
http://www.zeerover.eu/