Architect Diemen

Behoefte aan een ijzersterke architect in Diemen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Diemen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Diemen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Diemen gezocht?

Een architect in Diemen vinden

Architect Diemen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Diemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nederhorst den Berg, Weesp en Ouderkerk Amstel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Diemen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Diemen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Diemen. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Diemen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Diemen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Diemen. Een architectenbureau in Diemen heeft over het algemeen meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Diemen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Diemen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Diemen – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Diemen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch design kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Diemen die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Diemen is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Diemen hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw karwei over het algemeen tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Diemen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Diemen nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Diemen voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Diemen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Diemen zeker de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Diemen.

Nu interieurarchitect uit Diemen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Diemen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Diemen maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Diemen is betrekkelijk eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Diemen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Diemen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Diemen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Diemen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Diemen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een kundige tuinarchitect in Diemen te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het forse aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Diemen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Diemen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Diemen scherp te krijgen is het doorgaans slim een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Diemen bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Diemen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Diemen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Diemen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Diemen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Diemen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Diemen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Diemen

Hoeven niks meer eigenhandig te doen

14 mei 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Tim de Bruin

Alleen al het opzet is prachtig.

13 mei 2023

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Roy Vos

Tevreden met inrichting

6 mei 2023

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Echt een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Monique de Ruiter

Volslagen ontzorgd

23 april 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Hendrikus Timmermans

Deugdelijk en vlug

21 april 2023

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Marleen Veenstra

Artistiek en niet duur

10 april 2023

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- David Sanders

Origineel en uitvoering super

4 april 2023

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Antonius van Beek

Geweldig ontwerp

21 maart 2023

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven relatief laag. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Johan Maas

Zeer goede communicatie

13 maart 2023

Communicatie was top en in feite liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Eric Kok

Uitgelichte architecten uit Diemen

ElectroStyling

Cruquiusweg 96G
1019 AJ Amsterdam
Nederland

085 401 7165
http://www.electrostyling.nl/

Cor D. Rover B.V.

Singel 112-A
1015 AE Amsterdam
Nederland

0184 609 333
http://cor-d-rover.com/

mRO B.V., maatschap voor Ruimtelijke Ordening

Leeuwenveldseweg 16H
1382 LX Weesp
Nederland

033 461 4342
http://mro.nl/