Architect Ouderkerk Amstel

Wil jij een betaalbare architect in Ouderkerk Amstel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Ouderkerk Amstel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ouderkerk Amstel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Ouderkerk Amstel gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ouderkerk Amstel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ouderkerk Amstel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Uithoorn, Amstelveen en Diemen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ouderkerk Amstel

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Ouderkerk Amstel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Ouderkerk Amstel, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ouderkerk Amstel gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Ouderkerk Amstel. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Ouderkerk Amstel aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Ouderkerk Amstel meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ouderkerk Amstel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ouderkerk Amstel – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Ouderkerk Amstel ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Ouderkerk Amstel te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Ouderkerk Amstel die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Ouderkerk Amstel is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. Via ons netwerk in Ouderkerk Amstel hebben wij iedere keer wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw karwei steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Ouderkerk Amstel naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ouderkerk Amstel nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Ouderkerk Amstel zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Ouderkerk Amstel. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ouderkerk Amstel.

Nu interieurarchitect uit Ouderkerk Amstel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ouderkerk Amstel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ouderkerk Amstel maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Ouderkerk Amstel. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ouderkerk Amstel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ouderkerk Amstel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ouderkerk Amstel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ouderkerk Amstel – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Ouderkerk Amstel. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Ouderkerk Amstel houdt rekening met je specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Ouderkerk Amstel of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ouderkerk Amstel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ouderkerk Amstel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tariefstelling van een architect uit Ouderkerk Amstel gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ouderkerk Amstel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ouderkerk Amstel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ouderkerk Amstel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ouderkerk Amstel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ouderkerk Amstel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ouderkerk Amstel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ouderkerk Amstel

Prima plan en goed uitgewerkt

22 juli 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Martine van der Linden

Gauw en tevreden

15 juli 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Marinus Peeters

Meteen prettige klik

7 juli 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Robert van der Heijden

Content

5 juli 2024

Binnen enkele dagen hadden we ons projectplan al in huis. Alsmede waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Bianca Groen

Alles waar we op hoopten

27 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Christian Gerritsen

Goed inrichting

15 juni 2024

We zijn uitmuntend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Ontzettend content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Bianca de Haan

Plan was grondig, uitvoering beter

10 juni 2024

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. De kosten waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Jacqueline van Dijk

Tuin ziet er weer super uit

2 juni 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Judith Martens

Meegaand en betaalbaar

28 mei 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Heel content.

- Edwin de Jong

Uitgelichte architecten uit Ouderkerk Amstel

Architectenburo Dick Albers

Amstelzijde 85
1184 TZ Amstelveen
Nederland

020 496 3743
http://www.dickalbers.nl/

Selda Design Gallery

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Nederland

06 46328826
http://www.seldadesigngallery.com/

Woonmodern Builders

Parnassusweg 212
1076 AV Amsterdam
Nederland

020 334 2381
http://www.woonmodern.nl/