Architect Uithoorn

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Uithoorn?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Uithoorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Uithoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Uithoorn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Uithoorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uithoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Meer, Aalsmeerderbrug en Aalsmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Uithoorn

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Uithoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Uithoorn, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Uithoorn te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Uithoorn gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Uithoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Uithoorn – Voor een unieke ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Uithoorn nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Uithoorn zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Uithoorn beslist de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Uithoorn.

Nu interieurarchitect uit Uithoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Uithoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Uithoorn maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Uithoorn is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Uithoorn in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Uithoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Uithoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Uithoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Uithoorn – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een professionele tuinarchitect in Uithoorn te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Uithoorn in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Uithoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Uithoorn – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Uithoorn scherp te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Uithoorn specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Uithoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Uithoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Uithoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Uithoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Uithoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Uithoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Uithoorn

Erg klantvriendelijk

6 juli 2024

Super ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Dennis van den Heuvel

Begaan en nieuwe ideeën

2 juli 2024

Buitengewoon maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Chantal Verbeek

Klantvriendelijk

25 juni 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Paul van der Laan

Meteen een klik

18 juni 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Martinus Hermans

Betoverend ontwerp

10 juni 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Patricia Gerritsen

Enorm doeltreffend

6 juni 2024

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Saskia de Haan

Prachtig project en lage prijzen

26 mei 2024

Na de offertes prima project plan gekregen. Vlug ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Janneke van der Meulen

Fijn gesprek

23 mei 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel soepel.

- Marieke van der Laan

Prachtige metamorfose

12 mei 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Angelique van de Ven

Uitgelichte architecten uit Uithoorn

T-Architecture

Korvet 7
1186 WC Amstelveen
Nederland

06 14363742
http://www.t-architecture.nl/

Archi-Nova Architectenbureau

Middenweg 1
3641 RB Mijdrecht
Nederland

0297 521 673
http://archi-nova.nl/

Carcomfort Amstelveen B.V.

Spinnerij 39
1185 ZS Amstelveen
Nederland

020 643 1885
http://www.carcomfort.nl/