Architect Duivendrecht

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Duivendrecht die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Duivendrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Duivendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Duivendrecht gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Duivendrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duivendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Weesp, Ouderkerk Amstel en Amstelveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Duivendrecht

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Duivendrecht? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Duivendrecht te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Duivendrecht gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Duivendrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Duivendrecht – Voor een geweldige ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Duivendrecht gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Duivendrecht nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Duivendrecht kan je bovendien adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Duivendrecht van belang zijn. Een interieurarchitect in Duivendrecht is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Duivendrecht.

Nu interieurarchitect uit Duivendrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Duivendrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Duivendrecht maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je huis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Duivendrecht is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Duivendrecht straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Duivendrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Duivendrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Duivendrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Duivendrecht – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Duivendrecht. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Duivendrecht houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Duivendrecht om te kijken wat de opties zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Duivendrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Duivendrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan vooral eens gratis en compleet vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Duivendrecht en kies je gelijk de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Duivendrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Duivendrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Duivendrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Duivendrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Duivendrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Duivendrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Duivendrecht

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

21 mei 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Miranda Wolters

Fijn rekening gehouden

18 mei 2023

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Elizabeth Molenaar

Klantvriendelijk

11 mei 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Marcel Meijer

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

30 april 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Marloes Sanders

Meegaand en betaalbaar

26 april 2023

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Karin Martens

Alleen al het ontwerp is prachtig.

21 april 2023

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Joost de Leeuw

Communicatie was top!

13 april 2023

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo aangenaam.

- Stefan Jonker

Goed plan en goed uitgewerkt

5 april 2023

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Miranda Postma

Betrouwbaar en snel

22 maart 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Melanie Smit

Uitgelichte architecten uit Duivendrecht

ElectroStyling

Cruquiusweg 96G
1019 AJ Amsterdam
Nederland

085 401 7165
http://www.electrostyling.nl/

Architectenburo Dick Albers

Amstelzijde 85
1184 TZ Amstelveen
Nederland

020 496 3743
http://www.dickalbers.nl/

Unstudio

Stadhouderskade 113
1073 AX Amsterdam
Nederland

020 570 2040
http://www.unstudio.com/