Architect Haarlem

Ben jij opzoek naar een betaalbare architect in Haarlem die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Haarlem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Haarlem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Haarlem gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Haarlem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarlem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vijfhuizen, Heemstede en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haarlem

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Haarlem? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Haarlem te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haarlem gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Haarlem. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Haarlem aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Haarlem beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haarlem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haarlem – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Haarlem ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Haarlem te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woonhuis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Haarlem die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Haarlem. En zo is je klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Haarlem met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haarlem nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Haarlem kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Haarlem van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haarlem.

Nu interieurarchitect uit Haarlem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haarlem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haarlem maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je pand eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Haarlem is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Haarlem in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haarlem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haarlem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haarlem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haarlem – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een professionele tuinarchitect in Haarlem te vinden? Het is ook niet simpel om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haarlem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haarlem – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Haarlem helder te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Haarlem iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haarlem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haarlem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haarlem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haarlem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haarlem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haarlem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haarlem

Ging goed in overleg

5 januari 2022

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Bastiaan Kuiper

Klantgericht

29 december 2021

Zeer professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Petra Vink

Redelijke prijs voor uitstekend werk

21 december 2021

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Yvonne Verbeek

Gauw en tevreden

18 december 2021

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Miranda Mulder

Afspraken worden nagekomen

8 december 2021

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en nette prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Elisabeth Willemsen

Plan was grondig, executie beter

29 november 2021

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De prijzen waren overduidelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Esther van der Heijden

Tuin ziet er weer super uit

24 november 2021

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Paul de Groot

Ging netjes in overleg

16 november 2021

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Cornelia van der Laan

Prachtig werk voor een goede prijs

10 november 2021

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Dennis Wolters

Uitgelichte architecten uit Haarlem

Koosjan van der Velden Architect

Stephensonstraat 38
2014 KD Haarlem
Nederland

06 42299499
http://www.koosjanvandervelden.nl/

PR Architectenburo

Grijpensteinweg 3
2014 KX Haarlem
Nederland

06 30054216
http://prarchitectenburo.nl/

De Bats BNA Architecten

Hofstede Sparrenheuvel,
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal

06 40069602
http://www.debats-architecten.nl/