Architect Vijfhuizen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Vijfhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Vijfhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vijfhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Vijfhuizen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Vijfhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vijfhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Cruquius, Boesingheliede en Hoofddorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vijfhuizen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Vijfhuizen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Vijfhuizen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vijfhuizen gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Vijfhuizen. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Vijfhuizen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Vijfhuizen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je project. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Vijfhuizen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vijfhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vijfhuizen – Voor een bijzondere ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Vijfhuizen gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vijfhuizen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Vijfhuizen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Vijfhuizen van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vijfhuizen.

Nu interieurarchitect uit Vijfhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vijfhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vijfhuizen maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je pand zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Vijfhuizen is veelal gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Vijfhuizen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vijfhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vijfhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vijfhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vijfhuizen – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Vijfhuizen te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een competente tuinarchitect in Vijfhuizen in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vijfhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vijfhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Vijfhuizen eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven geboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vijfhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vijfhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vijfhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vijfhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vijfhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vijfhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vijfhuizen

Origineel en uitvoering super

25 november 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Manon Kuiper

Snel gefixt!

15 november 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Matthijs van Dijk

Erg praktisch proces

8 november 2023

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en geweldig veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Deborah Brouwer

De begeleiding was prima

29 oktober 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Anouk de Leeuw

Onmiddellijk een klik

26 oktober 2023

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbod stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Klaas Bosman

Afspraak is afspraak

12 oktober 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Bastiaan Kok

Ging lekker vlot

2 oktober 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er prachtig uit.

- Natascha Bosch

Erg effectief

30 september 2023

Het kantoor ziet er nu weer geweldig uit en het contact verliep heel effectief.

- Irene van Beek

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

21 september 2023

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Cornelis Scholten

Uitgelichte architecten uit Vijfhuizen

Heldergroen Reclamebureau

Fanny Blankers-Koenplein 1
2031 VW Haarlem
Nederland

023 820 0250
http://www.heldergroen.nl/

Tekst en Uitleg

Houtmarkt 21
2011 AL Haarlem
Nederland

023 531 6693
http://www.tekstenuitleg.nl/

Eiland 8 Architecten

Vuurboetsduin 95
2134 XP Hoofddorp
Nederland

06 26392263
http://www.eiland8architecten.nl/