Architect Heerhugowaard

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Heerhugowaard?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Heerhugowaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heerhugowaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Heerhugowaard gezocht?

Een architect in Heerhugowaard vinden

Architect Heerhugowaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerhugowaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stompetoren, Oterleek en Sint Pancras bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heerhugowaard

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Heerhugowaard? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Heerhugowaard. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Heerhugowaard wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heerhugowaard gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heerhugowaard

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heerhugowaard – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandig architect gezocht in Heerhugowaard. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Heerhugowaard die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Heerhugowaard is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Via ons netwerk in Heerhugowaard hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je project altijd tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Heerhugowaard naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heerhugowaard nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Heerhugowaard voor je kan bewerkstelligen. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Heerhugowaard zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Heerhugowaard zeker de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heerhugowaard.

Nu interieurarchitect uit Heerhugowaard zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heerhugowaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heerhugowaard maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Heerhugowaard is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kan vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Heerhugowaard. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heerhugowaard.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerhugowaard?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heerhugowaard‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heerhugowaard – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Heerhugowaard beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Heerhugowaard houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heerhugowaard of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heerhugowaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heerhugowaard – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Heerhugowaard helder te krijgen is het meestal slim een offerte aan te vragen. Het helpt als je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Heerhugowaard sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heerhugowaard?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heerhugowaard te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heerhugowaard

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heerhugowaard. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heerhugowaard en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heerhugowaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heerhugowaard

Fijn rekening gehouden

20 mei 2023

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Diana Maas

Gekwalificeerd

13 mei 2023

Eerlijk en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan gekregen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Inge Wolters

Offertes snel binnen

30 april 2023

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Daniëlle de Jonge

Prachtig werk voor een goede prijs

27 april 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Johan van Loon

Geweldig efficiënt

17 april 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Bas Kuijpers

Vakkundig

12 april 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Patrick Janssen

Direct prettige klik

6 april 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Natasja van de Velde

Communicatie was top!

24 maart 2023

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en daarmee waren we in feite al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Peter Peters

Ziet er weer keurig uit

12 maart 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Dennis de Haan

Uitgelichte architecten uit Heerhugowaard

BT-Adviesbureau

Broeker Werf 14
1721 PC Broek op Langedijk
Nederland

0226 341 647
http://www.bt-advies.nl/

Breebaart Korver BNA B.V.

Voorburggracht 163
1722 GC Zuid-Scharwoude
Nederland

0226 427 862
http://www.breebaartkorver.nl/

RB Rood | Webdesign en Media

Middenweg 453B
1704 BB Heerhugowaard
Nederland

072 571 4441
http://www.rbrood.nl/