Architect Kampen

Behoefte aan een professionele architect in Kampen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Kampen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kampen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Kampen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Kampen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kampen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Grafhorst, Kamperveen en s Heerenbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kampen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Kampen? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kampen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kampen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kampen – Voor een unieke ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Kampen ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Kampen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Kampen die compleet autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Door ons netwerk in Kampen hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Kampen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kampen nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Kampen voor je kan realiseren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Kampen zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Kampen zeker de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Kampen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kampen.

Nu interieurarchitect uit Kampen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kampen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kampen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Kampen is relatief makkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Kampen. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Tevens is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Kampen. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kampen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kampen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kampen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kampen – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Kampen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Kampen kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Kampen om te kijken wat de kansen zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kampen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kampen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de tarieven van een architect in Kampen en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kampen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kampen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kampen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kampen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kampen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kampen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kampen

Mooi concept

14 maart 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Martin van der Horst

Competent

5 maart 2023

Oprecht en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan gekregen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Arie Janssen

Erg efficiënt proces

2 maart 2023

We hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Dirk van der Heijden

Vakkundig

19 februari 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Nicole van den Broek

Creatieve oplossingen

14 februari 2023

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Barbara van der Laan

Klantgericht

11 februari 2023

Erg professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Mark Verhoeven

Volledig uitgewerkt

1 februari 2023

Kosten waren keurig en het plan was volledig maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Johanna de Groot

Ziet er opnieuw netjes uit

26 januari 2023

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Ruben Peters

Tevreden

19 januari 2023

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Ook waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Petrus Sanders

Uitgelichte architecten uit Kampen

Zeinstra En Van Dijk

Industrieweg 5
8263 AA Kampen
Nederland

038 331 3129
http://www.zeinstraenvandijk.nl/

Johann van den Noort Beheer B.V.

Zilverschoon 47
8265 HE Kampen
Nederland

038 332 1104
http://johannvandennoort.nl/

Studio Stoel

Groenestraat 256
8261 VN Kampen
Nederland

038 332 6037
http://www.studiostoel.nl/