Architect Lelystad

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Lelystad die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lelystad verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lelystad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Lelystad gezocht?

Een architect in Lelystad vinden

Architect Lelystad
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lelystad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Urk, Luttelgeest en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lelystad

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een goede architect in Lelystad, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lelystad gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lelystad

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lelystad – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Lelystad gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer kennis in huis. De architect in Lelystad zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lelystad nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Lelystad voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Lelystad zal namelijk exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Lelystad. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lelystad.

Nu interieurarchitect uit Lelystad zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lelystad zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lelystad maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenkant van je huis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Lelystad is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Lelystad in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lelystad.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lelystad?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lelystad‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lelystad – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Lelystad. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Lelystad kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Lelystad of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lelystad.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lelystad – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Lelystad en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lelystad?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lelystad te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lelystad

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lelystad. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lelystad en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lelystad die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lelystad

Professioneel

20 juli 2022

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Simone de Boer

Geheel goed opgeleverd

16 juli 2022

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Kevin Vos

Meerdere ontwerpen op maat

8 juli 2022

We ontvingen verscheidene ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Cornelia de Ruiter

Vakman!

28 juni 2022

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook aangenaam.

- Frank Boer

Daadkracht en te betalen

25 juni 2022

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. Kosten technisch prima.

- Femke Bakker

Alleen al het schets is prachtig.

16 juni 2022

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Nicolaas Meijer

Plan was goed, executie beter

6 juni 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Leonie Gerritsen

Erg bruikbaar proces

4 juni 2022

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af echter heel veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Eva de Koning

Meteen fijn gevoel

24 mei 2022

Sinds het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uitermate tevreden.

- Frank Jansen

Uitgelichte architecten uit Lelystad

Architectenbureau Gert W Koekkoek

Hollandse Hout 133
8244 GD Lelystad
Nederland

0320 240 080
http://www.koekkoek.biz/

Heitechniek Nederland

Schoepenweg 40
8243 PX Lelystad
Nederland

0320 258 775
http://www.heitechnieknederland.nl/

K.A.D. Knepper Advies & Design, bouwkundig teken- en adviesbureau

Archipel 4410
8224 HV Lelystad
Nederland

0320 244 311
http://www.bouwkundigtekenbureau-kad.nl/