Architect Urk

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Urk?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Urk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Urk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Urk gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Urk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rutten, Bant en Espel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Urk

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Urk? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Urk. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Urk gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Urk. Indien je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Urk aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Urk beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je project. Daarnaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Urk je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Urk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Urk – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Urk ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Urk te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Urk die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Urk. Zo is er altijd een architect te vinden om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Urk met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Urk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Urk van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Urk van belang zijn. Een interieurarchitect in Urk is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Urk.

Nu interieurarchitect uit Urk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Urk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Urk maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Urk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Urk straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Urk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Urk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Urk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Urk – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het behoorlijke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Urk in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je vlug verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Urk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Urk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tariefstelling van een architect in Urk en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Urk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Urk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Urk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Urk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Urk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Urk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Urk

Professional!

25 juli 2024

Vakwerk en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijsstelling.

- Alexander Bakker

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

16 juli 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Astrid Hofman

Vakkundig

7 juli 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Elizabeth van Doorn

Volslagen ontzorgd

30 juni 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Hanneke van Vliet

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

28 juni 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Ilona Groen

Betaalbare deugdelijkheid

21 juni 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Renate van de Ven

Zeer prettige communicatie

14 juni 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Jessica Postma

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

2 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Steven Mol

Prachtige inrichting

30 mei 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Ontzettend tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Nicole van der Horst

Uitgelichte architecten uit Urk

Mannen in de Ruimte

Schepenen 7
8232 DB Lelystad
Nederland

06 28274554
http://www.manneninderuimte.nl/

Tekenburo Selhorst

Maasstraat 11
8303 LP Emmeloord
Nederland

0527 240 623
http://www.staalbouwkundig-tekenburo-selhorst.nl/

Architectenbureau Gert W Koekkoek

Hollandse Hout 133
8244 GD Lelystad
Nederland

0320 240 080
http://www.koekkoek.biz/