Architect Nagele

Behoefte aan een professionele architect in Nagele die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nagele verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nagele – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Nagele gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Nagele
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nagele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kraggenburg, Urk en Luttelgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nagele

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Nagele? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Nagele, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Nagele te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nagele gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nagele. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nagele aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Nagele beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nagele

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nagele – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Nagele gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nagele nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nagele kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Nagele in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nagele.

Nu interieurarchitect uit Nagele zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nagele zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nagele maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woning eerdaags eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Nagele is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Nagele straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nagele.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nagele?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nagele‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nagele – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Nagele zeker de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Nagele kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nagele of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nagele.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nagele – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Nagele eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nagele?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nagele te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nagele

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nagele. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nagele en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nagele die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nagele

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

9 november 2022

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Christian de Bruin

Erg praktisch proces

4 november 2022

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Anne van Dongen

Werkelijk klantvriendelijk en verfrissend

27 oktober 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Jessica Kok

Tuin ziet er weer super uit

19 oktober 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Barbara van der Heijden

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

13 oktober 2022

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Ronald van de Velden

Maatwerk

4 oktober 2022

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren goedkoop voor de omvang van het karwei.

- Maria van de Brink

Zeer doeltreffend

27 september 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Joyce Veenstra

Super inrichting

22 september 2022

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. Super tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Paulus Wolters

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

17 september 2022

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Snel ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Matthijs Mol

Uitgelichte architecten uit Nagele

Tekenburo Selhorst

Maasstraat 11
8303 LP Emmeloord
Nederland

0527 240 623
http://www.staalbouwkundig-tekenburo-selhorst.nl/

K4 Architecten BNA

Kon. Julianastraat 21
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 613 140
http://www.k4architecten.nl/

Bouwtechniek De Boer

Foksdiep 25
8321 MK Urk
Nederland

0527 688 228
http://www.btec.nl/