Architect Lopik

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Lopik?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Lopik verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lopik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lopik gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lopik
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lopik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Papekop, Linschoten en Snelrewaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lopik

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Lopik? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de geschikte kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Lopik. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lopik gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lopik

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lopik – Voor een geweldige belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Lopik ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Lopik te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Lopik die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Lopik is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Door ons netwerk in Lopik hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Lopik naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lopik nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Lopik weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Lopik absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Lopik hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lopik.

Nu interieurarchitect uit Lopik zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lopik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lopik maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Lopik is betrekkelijk gemakkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Lopik. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lopik.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lopik?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lopik‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lopik – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Lopik in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lopik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lopik – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Lopik en kies je direct de allerbeste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lopik?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lopik te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lopik

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lopik. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lopik en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lopik die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lopik

Onmiddellijk goed gevoel

11 juli 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel prettig!

- Janneke van der Meer

Volledig uitgewerkt

29 juni 2024

Kosten waren keurig en het plan was compleet maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Sabrina Peters

Grote expertise maar betaalbaar

25 juni 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Maria van der Meulen

Prachtig concept

19 juni 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep vlug.

- Angela Hofman

Tuin ziet er weer super uit

13 juni 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Daniël Smit

Boven verwachting

1 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Koen Kuipers

Volkomen nieuw pand lijkt het!

28 mei 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet volkomen onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Inge Boer

Tevreden

21 mei 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden snel reacties.

- Hendrika Vink

Goed rekening gehouden

14 mei 2024

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Rogier Timmermans

Uitgelichte architecten uit Lopik

De Groot 3D Design

Weerdesteijn 17
3401 SJ IJsselstein
Nederland

030 636 4555
https://www.degroot3ddesign.nl/

Lakerveld ingenieurs- & architectuurbureau BV

Noordzijde 95
4225 PL Noordeloos
Nederland

0183 582 600
http://www.lakerveld-noordeloos.nl/

Verstoep Bouwkundigen

Vrouwenmantel 3
2871 NJ Schoonhoven
Nederland

0182 320 111
https://verstoep.nl/