Architect Medemblik

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Medemblik?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Medemblik verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Medemblik – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Medemblik gezocht?

Een architect uit Medemblik vinden

Architect Medemblik
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Medemblik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kreileroord, Wieringerwerf en Oosterblokker bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Medemblik

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Medemblik? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Medemblik te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Medemblik gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Medemblik. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Medemblik aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Medemblik beschikt over architecten met aparte specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Medemblik

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Medemblik – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Medemblik ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Medemblik te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Medemblik die compleet onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Medemblik. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Medemblik naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Medemblik nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Medemblik van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Zeker als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Medemblik van waarde zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Medemblik.

Nu interieurarchitect uit Medemblik zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Medemblik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Medemblik maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Medemblik is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Medemblik. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Medemblik.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Medemblik?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Medemblik‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Medemblik – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Medemblik zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Medemblik houdt rekening met je persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Medemblik of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Medemblik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Medemblik – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Medemblik helder te krijgen is het altijd handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Medemblik specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Medemblik?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Medemblik te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Medemblik

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Medemblik. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Medemblik en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Medemblik die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Medemblik

Creatief en niet duur

18 april 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Zeer content.

- Paulus Smits

Weer compleet opgefrist

9 april 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Leonie Visser

Voelde meteen vertrouwd

2 april 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg goed!

- Yvonne van de Pol

Zo afgehandeld

26 maart 2024

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitvoerig uitgewerkt.

- Jeroen Hofman

Weer compleet opgefrist

17 maart 2024

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Christian Koster

Zeer effectief

12 maart 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Angelique van de Brink

Fijn op de hoogte gehouden

8 maart 2024

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook zeer soepel.

- Ruben de Bruijn

Betaalbare bekwaamheid

25 februari 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is fantastisch mooi. Kosten technisch prima.

- Antonius van Wijk

Creatief en niet duur

21 februari 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Willem van der Meer

Uitgelichte architecten uit Medemblik

studio GJS architecten

Overleek 4
1671 GD Medemblik
Nederland

0227 860 996
https://www.studiogjs.nl/

Bouwkundig Ontwerp en Tekenburo De Jong V.O.F.

Oostwouder Dorpsstraat 56
1678 HG Oostwoud
Nederland

0229 201 358
http://www.pietdejong.nl/

ME-2 architecten bna

Overleek 4
1671 GD Medemblik
Nederland

0227 513 000
http://www.me-2.nl/