Architect Meerssen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Meerssen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Meerssen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Meerssen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Meerssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Berg En Terblijt, Bemelen en Bunde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meerssen

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Meerssen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meerssen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meerssen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meerssen – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in Meerssen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Meerssen gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meerssen nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Meerssen voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Meerssen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Meerssen. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Meerssen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meerssen.

Nu interieurarchitect uit Meerssen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meerssen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meerssen maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Meerssen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Meerssen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meerssen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerssen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerssen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meerssen – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Meerssen te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Meerssen in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meerssen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meerssen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Meerssen en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meerssen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meerssen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meerssen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meerssen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meerssen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meerssen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meerssen

Ziet er weer keurig uit

21 mei 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen top.

- Marleen de Graaf

Origineel en uitvoering super

16 mei 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Ellen Bakker

Meteen een klik

10 mei 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Diana Bakker

Volledig uitgewerkt

2 mei 2024

Prijzen waren correct en het plan was algeheel maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Annemieke van Doorn

Daadkracht en te betalen

22 april 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is vreselijk mooi geworden. Kosten technisch prima.

- Vincent Peeters

Direct goede klik

18 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Angelique Smit

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

6 april 2024

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Brenda Scholten

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

31 maart 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Annemarie de Jong

Vlot en kundig

29 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Marije van den Bosch

Uitgelichte architecten uit Meerssen

HC-architecten

Kuileneindestraat 16
6231 KG Meerssen
Nederland

043 601 5688
http://www.hc-architecten.nl/

Free Style Architectuur

Maasstraat 3
6241 DK Bunde
Nederland

06 27006966
http://www.freestylearchitectuur.nl/

Strukton WorkSphere

Horsterweg 24
6199 AC Maastricht Airport
Nederland

043 358 5555
https://www.struktonworksphere.nl/