Architect Meerssen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Meerssen?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Meerssen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Meerssen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Meerssen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Berg En Terblijt, Bemelen en Bunde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meerssen

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Meerssen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meerssen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meerssen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meerssen – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in Meerssen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Meerssen gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meerssen nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Meerssen voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Meerssen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Meerssen. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Meerssen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meerssen.

Nu interieurarchitect uit Meerssen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meerssen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meerssen maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat meestal vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Meerssen is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Meerssen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meerssen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerssen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerssen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meerssen – voor een mooiere tuin

Vind je het complex om een competente tuinarchitect in Meerssen te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Meerssen in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meerssen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meerssen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Meerssen en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meerssen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meerssen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meerssen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meerssen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meerssen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meerssen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meerssen

Maatwerk

3 september 2023

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Gerardus van Veen

Alleen al het opzet is prachtig.

30 augustus 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Johannes de Bruin

Gunstig project en lage prijzen

20 augustus 2023

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Melanie Huisman

Klantgericht

19 augustus 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Leonie Sanders

Mooi plan en lage tarieven

9 augustus 2023

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Vlug ook en tegen een prima prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Joyce Koning

Gauw gegaan

31 juli 2023

Offertes snel ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitgebreid uitgewerkt.

- Anne Brouwer

Prima inrichting

29 juli 2023

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. Ontzettend content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Ilona Prins

Zo top voor de klant

18 juli 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Sylvia Scholten

De begeleiding was super

12 juli 2023

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af maar erg veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Petra Boer

Uitgelichte architecten uit Meerssen

HC-architecten

Kuileneindestraat 16
6231 KG Meerssen
Nederland

043 601 5688
http://www.hc-architecten.nl/

Free Style Architectuur

Maasstraat 3
6241 DK Bunde
Nederland

06 27006966
http://www.freestylearchitectuur.nl/

Strukton WorkSphere

Horsterweg 24
6199 AC Maastricht Airport
Nederland

043 358 5555
https://www.struktonworksphere.nl/