Architect Nieuw Lekkerland

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Nieuw Lekkerland?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuw Lekkerland verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuw Lekkerland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuw Lekkerland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Nieuw Lekkerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Lekkerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Oud Alblas bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Lekkerland

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Nieuw Lekkerland? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Lekkerland gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Lekkerland

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Lekkerland – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Nieuw Lekkerland. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder design kan maken? Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Nieuw Lekkerland die echt zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Nieuw Lekkerland is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Nieuw Lekkerland hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Nieuw Lekkerland met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Lekkerland nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Nieuw Lekkerland zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Nieuw Lekkerland. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Nieuw Lekkerland hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Lekkerland.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Lekkerland zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Lekkerland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Lekkerland maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Nieuw Lekkerland is vrij eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Lekkerland.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Lekkerland?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Lekkerland‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Lekkerland – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Nieuw Lekkerland. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Nieuw Lekkerland kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nieuw Lekkerland of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Lekkerland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Lekkerland – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Nieuw Lekkerland en kies je meteen de allerbeste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Lekkerland?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Lekkerland te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Lekkerland

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Lekkerland. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Lekkerland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Lekkerland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Lekkerland

Afspraken worden nagekomen

13 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Paul Mulder

Klantvriendelijk

10 april 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Marcel Huisman

Goed gesprek

31 maart 2024

Aangenaam in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Christian Maas

Tuin ziet er weer fantastisch uit

24 maart 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met allerlei specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Marjolein van der Laan

Tevreden

17 maart 2024

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Barbara Peters

Creatieve oplossingen

15 maart 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Martine Mulder

Professioneel

7 maart 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Johannes Bakker

Content

29 februari 2024

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Tevens waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Hendrikus Meijer

Gauw gefixt!

20 februari 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Judith Kuipers

Uitgelichte architecten uit Nieuw Lekkerland

Buitenhuis Villabouw

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 694 610
http://www.buitenhuisvillabouw.nl/

Studio PS

Tjaskermolen 31
3352 XH Papendrecht
Nederland

06 21615994
http://www.studio-ps.nl/

Bongers Architecten BNA

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 692 171
http://www.bongersarchitecten.nl/