Architect Lekkerkerk

Wil jij een ijzersterke architect in Lekkerkerk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lekkerkerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lekkerkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Lekkerkerk gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lekkerkerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lekkerkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijngaarden, Papendrecht en Sliedrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lekkerkerk

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Lekkerkerk? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lekkerkerk gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lekkerkerk. Een architectenbureau in Lekkerkerk heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Lekkerkerk beschikt over architecten met aparte specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lekkerkerk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lekkerkerk – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Lekkerkerk ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Lekkerkerk te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder design kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Lekkerkerk die volledig onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Lekkerkerk is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Lekkerkerk. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Lekkerkerk met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lekkerkerk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Lekkerkerk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Lekkerkerk in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lekkerkerk.

Nu interieurarchitect uit Lekkerkerk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lekkerkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lekkerkerk maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lekkerkerk is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Lekkerkerk straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lekkerkerk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lekkerkerk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lekkerkerk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lekkerkerk – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Lekkerkerk te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lekkerkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lekkerkerk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Lekkerkerk en kies je meteen de voornaamste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lekkerkerk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lekkerkerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lekkerkerk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lekkerkerk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lekkerkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lekkerkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lekkerkerk

Plan was top, uitvoering beter

18 januari 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De kosten waren glashelder en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Michel van Veen

Betoverend ontwerp

9 januari 2023

Ontwerp was subliem en hebben een mooi tarief gekregen. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Sebastiaan van de Pol

Tuin ziet er weer fantastisch uit

1 januari 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Roy van der Meulen

Echt klantvriendelijk en verfrissend

26 december 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Hendrika Bakker

Grote deskundigheid maar betaalbaar

18 december 2022

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Cindy Kramer

Begaan en nieuwe ideeën

16 december 2022

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Bart Dijkstra

Origineel en uitvoering super

10 december 2022

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Robert van de Berg

Gauw geregeld

1 december 2022

Offertes snel ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitvoerig uitgewerkt.

- Pascal Smit

Fatsoenlijk plan en klasse uitgewerkt

21 november 2022

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Jacob Kuipers

Uitgelichte architecten uit Lekkerkerk

Buitenhuis Villabouw

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 694 610
http://www.buitenhuisvillabouw.nl/

Bongers Architecten BNA

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 692 171
http://www.bongersarchitecten.nl/

Bongers Architects

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 692 171
http://bongersarchitecten.nl/