Architect Lekkerkerk

Wil jij een ijzersterke architect in Lekkerkerk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lekkerkerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lekkerkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lekkerkerk gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Lekkerkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lekkerkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijngaarden, Papendrecht en Sliedrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lekkerkerk

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Lekkerkerk? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lekkerkerk gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lekkerkerk. Een architectenbureau in Lekkerkerk heeft doorgaans een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Lekkerkerk beschikt over architecten met aparte specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lekkerkerk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lekkerkerk – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Lekkerkerk ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Lekkerkerk te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder design kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Lekkerkerk die volledig onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Lekkerkerk is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Lekkerkerk. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Lekkerkerk met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lekkerkerk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Lekkerkerk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Lekkerkerk in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lekkerkerk.

Nu interieurarchitect uit Lekkerkerk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lekkerkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lekkerkerk maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lekkerkerk is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Lekkerkerk straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lekkerkerk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lekkerkerk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lekkerkerk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lekkerkerk – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Lekkerkerk te vinden? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de goede stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lekkerkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lekkerkerk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Lekkerkerk en kies je meteen de voornaamste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lekkerkerk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lekkerkerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lekkerkerk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lekkerkerk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lekkerkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lekkerkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lekkerkerk

Super inrichting

14 april 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Robin Groen

Goed rekening gehouden

10 april 2024

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen netjes in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Nicolaas Kuijpers

Alleen al het schets is prachtig.

3 april 2024

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet bovenmatig.

- Ellen van der Linden

Vlot geregeld!

26 maart 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Marjolein Mol

Ziet er opnieuw keurig uit

19 maart 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Rogier Bakker

Aardig plan en goed uitgewerkt

11 maart 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Angela Bosman

Alles waar we op hoopten

2 maart 2024

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Martijn van de Pol

Helemaal ontzorgd

26 februari 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Bas Hofman

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

22 februari 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Niels van Vliet

Uitgelichte architecten uit Lekkerkerk

Buitenhuis Villabouw

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 694 610
http://www.buitenhuisvillabouw.nl/

Bongers Architecten BNA

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 692 171
http://www.bongersarchitecten.nl/

Bongers Architects

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 692 171
http://bongersarchitecten.nl/