Architect Reeuwijk

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Reeuwijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Reeuwijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Reeuwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Reeuwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Reeuwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reeuwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waarder, Driebruggen en Haastrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Reeuwijk

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Reeuwijk? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Reeuwijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Reeuwijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Reeuwijk – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Reeuwijk gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Reeuwijk gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer deskundigheid in huis. De architect in Reeuwijk zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Reeuwijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Reeuwijk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Reeuwijk van belang zijn. Een interieurarchitect in Reeuwijk is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Reeuwijk.

Nu interieurarchitect uit Reeuwijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Reeuwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Reeuwijk maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het resultaat grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Reeuwijk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Reeuwijk in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Reeuwijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reeuwijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Reeuwijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Reeuwijk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het complex om een professionele tuinarchitect in Reeuwijk te vinden? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je snel verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Reeuwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Reeuwijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Reeuwijk makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Reeuwijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Reeuwijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Reeuwijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Reeuwijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Reeuwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Reeuwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Reeuwijk

Boven verwachting

17 juli 2024

Onze droomtuin is geweldig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Marco Smit

Snel afgehandeld

6 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Wilhelmus Evers

Vlug en tevreden

29 juni 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Eigenlijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Kim van der Meulen

Maatwerk

22 juni 2024

Prijzen waren correct en het plan was helemaal maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Joost Vos

Tevreden met inrichting

16 juni 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Ontzettend tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Maria Kuiper

Plan was kritisch, uitvoeren beter

14 juni 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Tim van Leeuwen

Vakman!

2 juni 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook lekker.

- Dennis van Doorn

Professioneel

30 mei 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Daniëlle Evers

Diverse ontwerpen op maat

18 mei 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Erg behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Ruben Timmermans

Uitgelichte architecten uit Reeuwijk

SK33/harold de beer

Steijnkade 33
2805 JE Gouda
Nederland

06 28436256
http://www.sk33.nl/

Bassie Architectuur

Jacob van Lennepkade 11
2802 LG Gouda
Nederland

06 22681252
http://www.bassiearchitectuur.nl/

Bouwkundig Adviesbureau Bloom

Hortensiasingel 5
2803 BW Gouda
Nederland

06 16451515
http://www.bouwadviesbloom.nl/