Architect Haastrecht

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Haastrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Haastrecht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Haastrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Haastrecht gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Haastrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haastrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Waarder, Driebruggen en Nieuwpoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haastrecht

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Haastrecht? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Haastrecht, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Haastrecht te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haastrecht gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Haastrecht. Een architectenbureau in Haastrecht heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Haastrecht meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haastrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haastrecht – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Haastrecht. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Haastrecht die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Haastrecht is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Haastrecht. Zo is er doorlopend een architect te vinden om jouw karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Haastrecht met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haastrecht nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Haastrecht kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Haastrecht in te huren. Een interieurarchitect in Haastrecht is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haastrecht.

Nu interieurarchitect uit Haastrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haastrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haastrecht maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Haastrecht is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Haastrecht in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haastrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haastrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haastrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haastrecht – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Haastrecht beslist de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Haastrecht houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Haastrecht om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haastrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haastrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Haastrecht iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haastrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haastrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haastrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haastrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haastrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haastrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haastrecht

Vakman!

21 mei 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook fijn.

- Gerardus van Wijk

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

13 mei 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Melanie van de Ven

Totaal ontzorgd

7 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is erg mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Sabine van Wijk

Vlot en kundig

2 mei 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Werkelijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Björn de Boer

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

25 april 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Raymond Kuipers

Super effectief

14 april 2024

Het kantoor ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Jolanda Brouwer

Meerdere ontwerpen op maat

11 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd kritisch naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Elisabeth de Groot

Deskundig

1 april 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Helder en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Natascha Jansen

Klantgericht

25 maart 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Koen Evers

Uitgelichte architecten uit Haastrecht

Verstoep Bouwkundigen

Vrouwenmantel 3
2871 NJ Schoonhoven
Nederland

0182 320 111
https://verstoep.nl/

Interbouw

Kadijkselaan 27
2861 CG Bergambacht
Nederland

0182 352 888
http://www.burointerbouw.nl/

Stijl Atelier voor Bouwkunst De

Bergambacht - Groot-Ammers/Streefkerk
2861 LN Bergambacht
Nederland

0182 559 956
http://destijlatelier.nl/