Architect Rhenen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Rhenen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Rhenen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Rhenen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Rhenen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Rhenen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rhenen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overberg, Leersum en Amerongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rhenen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Rhenen? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Rhenen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rhenen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Rhenen. Indien je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Rhenen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Rhenen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Rhenen je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rhenen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rhenen – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Rhenen gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Rhenen gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rhenen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Rhenen weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Rhenen zeker de beste beslissing. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Rhenen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rhenen.

Nu interieurarchitect uit Rhenen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rhenen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rhenen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Rhenen. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Rhenen. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rhenen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rhenen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rhenen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rhenen – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Rhenen zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Rhenen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Rhenen om te kijken wat de opties zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rhenen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rhenen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de kosten van een architect in Rhenen en kies je meteen de allerbeste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rhenen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rhenen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rhenen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rhenen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rhenen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rhenen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rhenen

Specialist!

19 mei 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook aangenaam.

- Cornelia de Koning

Professioneel

13 mei 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Thomas Hendriks

Klantvriendelijk

5 mei 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Pascal Willems

Content met inrichting

2 mei 2024

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Suzanne Hoekstra

Creatieve oplossingen

22 april 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Maaike Maas

Meteen goede klik

17 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons bovendien nog alles mee.

- Maurice van de Brink

Professioneel

9 april 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Angelique van Beek

Volkomen nieuw pand lijkt het!

1 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet geheel onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Sharon Hofman

Vlug en tevreden

28 maart 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Barry van den Heuvel

Uitgelichte architecten uit Rhenen

Adviesbureau Freeke

Oudsmidsestraat 23
4033 AW Lienden
Nederland

0344 601 536
http://www.freekeadvies.nl/

studio ww

Elisabethweide 2
3911 NS Rhenen
Nederland

06 53999308
http://www.studioww.nl/

M.W.Tuijn ontwerp en adviesburo

Hogeweg 4
4033 CG Lienden
Nederland

0488 482 766
http://www.mariannetuyn.nl/