Architect Roosendaal

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Roosendaal?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Roosendaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Roosendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Roosendaal gezocht?

Een architect uit Roosendaal vinden

Architect Roosendaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roosendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Standdaarbuiten, Stampersgat en Kruisland bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Roosendaal

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Roosendaal? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Roosendaal. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken indien je voor een architect in Roosendaal wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Roosendaal gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Roosendaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Roosendaal – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Roosendaal gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Roosendaal gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Roosendaal zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Roosendaal nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Roosendaal voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Roosendaal weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Roosendaal. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Roosendaal.

Nu interieurarchitect uit Roosendaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Roosendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Roosendaal maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Roosendaal is betrekkelijk gemakkelijk met een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Roosendaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roosendaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Roosendaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Roosendaal – voor een knappere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een deskundige tuinarchitect in Roosendaal in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Roosendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Roosendaal – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Roosendaal scherp te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Roosendaal iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Roosendaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Roosendaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Roosendaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Roosendaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Roosendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Roosendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Roosendaal

Super inrichting

27 mei 2023

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Angelique de Bruijn

Prima inrichting

15 mei 2023

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Marc Peeters

Direct fijn gevoel

10 mei 2023

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we allerlei opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uiterst tevreden.

- Diana Huisman

Professioneel

4 mei 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Evelien Maas

Gekwalificeerd

28 april 2023

Oprecht en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en gestructureerd. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Johannes de Ruiter

De begeleiding was prima

17 april 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Michiel de Bruijn

Creatieve oplossingen

10 april 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Brenda van de Pol

Zeer goede communicatie

6 april 2023

Communicatie was super en eigenlijk liep alles helemaal conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo plezierig.

- Michiel van Vliet

Vakkundig

21 maart 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Gerardus Jacobs

Uitgelichte architecten uit Roosendaal

An De Backker Architect

Lessiusstraat 30
2960 Brecht
België

+32 478 44 12 57
https://an-de-backker-architect.business.site/

CAD Visie

Penningweg 14
4879 AG Etten-Leur
Nederland

085 301 2413
http://www.cad-visie.nl/

DCA : Uw partner in Real Estate Communication

Canadezenlaan 97
2950 Kapellen
België

+32 3 771 19 00
http://www.3d-dca.com/