Architect Rozenburg

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Rozenburg?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Rozenburg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rozenburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Rozenburg gezocht?

Een architect in Rozenburg vinden

Architect Rozenburg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rozenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwartewaal, Heenvliet en Geervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rozenburg

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Rozenburg? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Rozenburg te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rozenburg gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rozenburg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rozenburg – Voor een geweldige belevenis

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Rozenburg zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rozenburg nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Rozenburg zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Rozenburg. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Rozenburg hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rozenburg.

Nu interieurarchitect uit Rozenburg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rozenburg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rozenburg maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Rozenburg. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Bovendien is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Rozenburg. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rozenburg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rozenburg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rozenburg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rozenburg – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een professionele tuinarchitect in Rozenburg in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rozenburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rozenburg – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Rozenburg en kies je meteen de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rozenburg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rozenburg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rozenburg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rozenburg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rozenburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rozenburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rozenburg

Geheel prima opgeleverd

10 juli 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Goed geregeld dus!

- Jan van de Brink

Deskundig

1 juli 2024

Ongeveinsd en vakkundig advies na snel ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan ontvangen. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Nicolaas Hermans

Erg functioneel

25 juni 2024

Ons kantoor is heel effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Inge Peeters

De begeleiding was geweldig

16 juni 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af en geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Jasper de Jonge

Vlug gegaan!

11 juni 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Daniël Bos

Maatwerk

3 juni 2024

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en kosten waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Eva van der Heijden

Meegaand en betaalbaar

25 mei 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Maaike Dekker

Vertaling naar praktijk was schitterend

20 mei 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Albert van der Meer

Tevreden met inrichting

11 mei 2024

We zijn uitmuntend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Sandra Martens

Uitgelichte architecten uit Rozenburg

Co Oudshoorn Architectuur

Bernissedijk 17
3238 BM Zwartewaal
Nederland

0181 750 304
http://www.architectuurenco.nl/

vanDaalen buiten – tuinontwerp

Doelstraat 62
3155 AJ Maasland
Nederland

06 10603078
http://www.vandaalenbuiten.nl/

Böhtlingk Architectenbureau

's-Herenstraat 40
3155 SK Maasland
Nederland

010 591 4807
http://www.bohtlingk.nl/