Architect Botlek Rotterdam

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Botlek Rotterdam die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Botlek Rotterdam verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Botlek Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Botlek Rotterdam gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Botlek Rotterdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Botlek Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heenvliet, Geervliet en Spijkenisse bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Botlek Rotterdam

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Botlek Rotterdam? Het kan complex zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de juiste kandidaat te kiezen.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Botlek Rotterdam. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Botlek Rotterdam gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Botlek Rotterdam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Botlek Rotterdam – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Botlek Rotterdam ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Botlek Rotterdam te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Botlek Rotterdam die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Botlek Rotterdam. En zo is jouw project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Botlek Rotterdam naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Botlek Rotterdam nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Botlek Rotterdam kan je in ieder geval informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Botlek Rotterdam in te schakelen. Een interieurarchitect in Botlek Rotterdam is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Botlek Rotterdam.

Nu interieurarchitect uit Botlek Rotterdam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Botlek Rotterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Botlek Rotterdam maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Botlek Rotterdam is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Botlek Rotterdam. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Botlek Rotterdam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Botlek Rotterdam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Botlek Rotterdam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Botlek Rotterdam – voor een mooiere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Botlek Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Botlek Rotterdam – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Botlek Rotterdam helder te krijgen is het altijd goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Botlek Rotterdam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Botlek Rotterdam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Botlek Rotterdam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Botlek Rotterdam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Botlek Rotterdam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Botlek Rotterdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Botlek Rotterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Botlek Rotterdam

Boven verwachting

17 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Marjolein van de Veen

Tuin ziet er weer geweldig uit

7 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Maria de Bruijn

Totaal ontzorgd

31 maart 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is enorm knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Vanessa de Bruijn

Goed gesprek

27 maart 2024

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer soepel.

- Leonie Vermeulen

Snel en tevreden

18 maart 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Marjolein Schouten

Degelijk en gauw

9 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Paulus Huisman

Ging zorgvuldig in overleg

5 maart 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Simone Vos

Creatief en niet duur

26 februari 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Jacoba Boer

Degelijk en snel

22 februari 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Nathalie van de Wal

Uitgelichte architecten uit Botlek Rotterdam

Group ABC Ontwerpt en Ontwikkelt

Kerkstraat 13
3264 AH Nieuw-Beijerland
Nederland

078 682 0320
http://www.group-abc.nl/

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/

Co Oudshoorn Architectuur

Bernissedijk 17
3238 BM Zwartewaal
Nederland

0181 750 304
http://www.architectuurenco.nl/