Architect Spijkenisse

Wil jij een ijzersterke architect in Spijkenisse die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Spijkenisse verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Spijkenisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Spijkenisse gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Spijkenisse
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spijkenisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Beijerland, Zuidland en Geervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Spijkenisse

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Spijkenisse? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Spijkenisse, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Spijkenisse gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Spijkenisse

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Spijkenisse – Voor een unieke belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Spijkenisse gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Spijkenisse zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Spijkenisse nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Spijkenisse kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Spijkenisse in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Spijkenisse.

Nu interieurarchitect uit Spijkenisse zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Spijkenisse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Spijkenisse maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Spijkenisse is vrij gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Spijkenisse. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Daarbuiten is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Spijkenisse. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke professional binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Spijkenisse.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijkenisse?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijkenisse‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Spijkenisse – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Spijkenisse in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Spijkenisse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Spijkenisse – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Spijkenisse en kies je direct de beste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Spijkenisse?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Spijkenisse te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Spijkenisse

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Spijkenisse. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Spijkenisse en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Spijkenisse die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Spijkenisse

Weer volledig opgefrist

28 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen top.

- Nienke de Vries

Vlot geregeld!

21 juni 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Ellen de Jonge

Geheel goed opgeleverd

14 juni 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Sebastiaan van Veen

Prima project en lage kosten

4 juni 2024

Na de offertes mooi project plan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Björn Gerritsen

Daadkracht en te betalen

29 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is geweldig mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Martine de Ruiter

Vakbekwaam

20 mei 2024

Oprecht en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was duidelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Joris Blom

Goed plan en degelijk uitgewerkt

14 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Maartje de Ruiter

Direct fijn gevoel

6 mei 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom uiterst tevreden.

- Roy Vos

Prachtig werk voor een goede prijs

2 mei 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Jeffrey Koster

Uitgelichte architecten uit Spijkenisse

Group ABC Ontwerpt en Ontwikkelt

Kerkstraat 13
3264 AH Nieuw-Beijerland
Nederland

078 682 0320
http://www.group-abc.nl/

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/

Houdijk Architecten BV

Oosthavenkade 51
3134 NX Vlaardingen
Nederland

010 460 0682
http://www.houdijkarchitecten.nl/