Architect Schiedam

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Schiedam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Schiedam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schiedam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Schiedam gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Schiedam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heinenoord, Oud Beijerland en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schiedam

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Schiedam? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Schiedam. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Schiedam wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schiedam gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schiedam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schiedam – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Schiedam gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Schiedam gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schiedam nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Schiedam van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Schiedam in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schiedam.

Nu interieurarchitect uit Schiedam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schiedam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schiedam maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woning straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Schiedam is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Schiedam straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schiedam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schiedam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schiedam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schiedam – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een professionele tuinarchitect in Schiedam te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schiedam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schiedam – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volledig vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Schiedam en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schiedam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schiedam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schiedam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schiedam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schiedam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schiedam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schiedam

Alles waar we op hoopten

14 april 2024

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Astrid Hoekstra

Tevreden

7 april 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Alsmede waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Björn van Beek

Helemaal uitgewerkt

3 april 2024

Kosten waren gepast en het plan was compleet maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Marleen de Bruin

Geheel goed opgeleverd

23 maart 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Super afgehandeld!

- Charlotte Visser

Formidabel ontwerp

16 maart 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Gauw geschakeld hierover dus aangenaam.

- Marjolein van der Laan

Goed gesprek

14 maart 2024

Soepel in het contact en een goed tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Marloes van de Berg

Prachtig werk voor een goede prijs

3 maart 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Jessica Vink

Redelijke prijs voor schitterend werk

26 februari 2024

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Jacqueline van Beek

Grote expertise maar betaalbaar

19 februari 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Barry Timmermans

Uitgelichte architecten uit Schiedam

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/

Architectuurstudio Architéma

Gerrit Verboonstraat 15
3111 AA Schiedam
Nederland

010 404 7225
http://www.architema.nl/

Houdijk Architecten BV

Oosthavenkade 51
3134 NX Vlaardingen
Nederland

010 460 0682
http://www.houdijkarchitecten.nl/